

Metoda płatności: Płatności elektroniczne (karta kredytowa, przelew elektroniczny) | |
Dostęp do publikacji (format pdf): 6.00 zł
|
|
Dostęp do Wirtualnej Czytelni - archiwalne e-zeszyty czasopisma (format swf) - 1h: 24.60 zł | |
Dostęp do Wirtualnej Czytelni - archiwalne e-zeszyty czasopisma (format swf) - 4h: 43.05 zł | |
Dostęp do Wirtualnej Czytelni - archiwalne e-zeszyty czasopisma (format swf) - 12h: 73.80 zł | |
Prenumerata
Bibliografia
[1] T. Pazera, T. Rzemiennik, Browarnictwo, Wyd. Szkolne i Pedagogiczne,
Warszawa 1998.
[2] W. Kunze, Technologia piwa i słodu, Wyd. Piwochmiel/VLB, Berlin 1999.
[3] B.U. Skorek, Z. Hubicki, E. Rój, Chemik 2011, 65, nr 3, 160.
[4] Najlepsze Dostępne Techniki (BAT), Wytyczne dla przemysłu piwowarskiego,
Ministerstwo Środowiska, Warszawa 2005.
[5] K. Hoffmann, M. Huculak-Mączka, J. Skut, J. Hoffmann, 38th Intern.
Conf. Slovak Society of Chemical Engineering, Tatranské Matliare,
Słowacja, 23-27 maja 2011 r., 871.
[6] K. Hoffmann, M. Huculak-Mączka, J. Hoffmann, Pol. J. Chem. Technol.
2011, 13, nr 1, 35, DOI: 10.2478/v10026-011-0007-8.
[7] K. Hoffmann, J. Hoffmann, M. Huculak-Mączka, Przem. Chem. 2011,
90, nr 5, 788.
[8] K. Hoffmann, M. Huculak-Mączka, J. Hoffmann, Przem. Chem. 2012,
91, nr 5, 754.
[9] B. Skowroński, Z. Mordecka, Przem. Chem. 2001, 80, nr 11, 521.
[10] M. Anioł, A. Żołnierczyk, J. Am. Soc. Brew. Chem. 2008, 66, 208, DOI:
10.1094/ASBCJ-2008-0818-01.
[11] M. Anioł, A. Bartmańska, E. Huszcza, W. Mączka, A.K. Żołnierczyk,
Przem. Chem. 2009, 88, nr 5, 392.
[12] E. Huszcza, A. Bartmańska, M. Anioł, W. Mączka, A. Żołnierczyk,
C. Wawrzeńczyk, Waste Manage. 2008, 28, 1406. DOI: 10.1016/j.
wasman.2007.06.014.
[13] W. Mączka, M. Anioł, E. Huszcza, A. Bartmańska, A.K. Żołnierczyk,
C. Wawrzeńczyk, Przem. Chem. 2009, 88, nr 5, 509.
[14] A.K. Żołnierczyk, W.K. Mączka, M. Grabarczyk, K. Wińska, E. Woźniak,
M. Anioł. Fitoterapia 2015, 103, 71, DOI: 10.1016.j.fitote.2015.03.007.
[15] M. Stompor, K. Dancewicz, B. Gabryś, M. Anioł, J. Agr. Food Chem.
2015, 63, 6749, DOI: 10.1021/acs.jafc.5b02025.
[16] PN-Z 15011-33:2001, Kompost z odpadów komunalnych. Oznaczanie:
pH, zawartości substancji organicznej, węgla organicznego, azotu,
fosforu i potasu.
[17] PN-Z 15011-1:2001, Kompost z odpadów komunalnych. Pobieranie
próbek.
[18] M. Anioł, E. Huszcza, A. Bartmańska, A. Żołnierczyk, W. Mączka,
C. Wawrzeńczyk, J. Am. Soc. Brew. Chem. 2007, 65, nr 4, 214,
DOI: 10.1094/ASBCJ-2007-0820-01.