

Metoda płatności: Płatności elektroniczne (karta kredytowa, przelew elektroniczny) | |
Dostęp do publikacji - jednorazowy (płatność elektroniczna) - tylko 6,00 zł
(płacisz 45% mniej niż przy płatności SMS) |
|
Dostęp do Wirtualnej Czytelni - archiwalne e-zeszyty czasopisma - 1h tylko 24.60 zł | |
Dostęp do Wirtualnej Czytelni - archiwalne e-zeszyty czasopisma - 4h tylko 43.05 zł | |
Dostęp do Wirtualnej Czytelni - archiwalne e-zeszyty czasopisma - 12h tylko 73.80 zł | |
Metoda płatności: SMS Premium | |
Dostęp do publikacji - jednorazowy (płatność SMS'em) - 11,07 zł brutto (9,00 zł + VAT) | |
Prenumerata
Bibliografia
[1] Artykuł promocyjny. 2009: "Smoothie - napój "o wielu twarzach". Przemysł Spożywczy
63 : 22-23.
[2] Europejski Raport Rynkowy AIJN. 2016. European Fruit Juice Association. Market Report.
[3] Gawęcki Jan. 2010. Żywienie człowieka. Podstawy nauki o ż ywieniu. Wyd. Naukowe
PWN, Warszawa.
[4] Jaworska Grażyna, Aleksandra Olczak. 2010. "Napoje bezalkoholowe nowe tendencje
w produkcji". Przemysł Spożywczy 64 (7-8) : 36-40.
[5] Joachimiak Izabela, Katarzyna Szołtysek. 2013. "Świadomość, stan wiedzy oraz
częstotliwość spożycia napojów energetyzujących i izotonicznych przez osoby młode,
czynnie uprawiające sport". Nauki Inżynierskie i Technologie 1 (8) : 26-38.
[6] Rynek napojów bezalkoholowych w Polsce. 2016, KPMG Poland, Sp. z o.o. https://assets.
kpmg.com/content/dam/kpmg/pl/pdf/2016/09/pl-Raport-KPMG-Rynek-napojowbezalkoholowych-
w-Polsce.pdf).
[7] Strojewska Irena. 2015. "Spożycie owoców, warzyw i ich przetworów w Polsce". Biuletyn
Informacyjny Agencji Rynku Rolnego 3, 2-9.
[8] Ś liwińska Agata. Tomasz Lesiów. 2013. "Lody jako żywność funkcjonalna - badania
konsumenckie". Nauki Inżynierskie i Technologie 1 (8) : 65-78.
[9] Trojanowicz Piotr. 2015. "Dynamiczny rozwój rynku soków NFC w Polsce". Przemysł
Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny (7-8) : 60-65.
[10] Urban Roman. 2015. "Zastój w sektorze napojów trwa". Przemysł Fermentacyjny
i Owocowo-Warzywny 7- 8 : 28-31.
[11] Waszkiewicz-Robak Bożena. 2009. "Zdrowie a styl życia. Cz. 1". Przemysł Fermentacyjny
i Owocowo-Warzywny 4 (dodatek specjalny) : 5-6.
[12] Waszkiewicz-Robak Bożena. 2009. "Zdrowie a styl życia. Cz. 2". Przemysł Fermentacyjny
i Owocowo-Warzywny 6 : 20-21.