Badania sensoryczne jako metody opracowania i udoskonalania produktów firm sektora rolno-spożywczego województwa warmińsko- mazurskiego” umowa nr UDA-POKL.08.02.01-28-029/13-00 Cel główny projektu jest zwiększenie roli współpracy B+R pomiędzy sferą nauki i gospodarką regionu poprzez przygotowanie do wdrożenia za pomocą metod sensorycznych 4 produktów spożywczych przez5 przedsiębiorstw rolno-spożywczych województwa warmińsko-mazurskiego do czerwca 2015r. LIDER PROJEKTU: Biuro Inwestycyjne Progres Anna Bielska ul. Bolka i Lolka 20j/2, 10-696 Olsztyn http://www.eufunds.pl PARTNER PROJEKTU: Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie ul. J. Tuwima 10, 10-748 Olsztyn http://www.pan.olsztyn.pl/analiza-sensoryczna
Cel główny projektu jest zwiększenie roli współpracy B+R pomiędzy sferą nauki i gospodarką regionu poprzez przygotowanie do wdrożenia za pomocą metod sensorycznych 4 produktów spożywczych przez5 przedsiębiorstw rolno-spożywczych województwa warmińsko-mazurskiego do czerwca 2015r.
LIDER PROJEKTU:
Biuro Inwestycyjne Progres Anna Bielska ul. Bolka i Lolka 20j/2, 10-696 Olsztyn http://www.eufunds.pl
PARTNER PROJEKTU:
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie ul. J. Tuwima 10, 10-748 Olsztyn http://www.pan.olsztyn.pl/analiza-sensoryczna