Najbliższe spotkanie oddziału Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Pracowników Służby BHP w Słupsku, które odbędzie się 29 maja br. w siedzibie słupskiego oddziału PIP poświęcone będzie m.in. podstawom systemu zarządzania jakością żywienia HACCP. Wykład na ten temat wygłosi mgr inż. Jacek Czechowicz, członek oddziału OSPSBHP w Słupsk. Oprócz tego zaplanowano wystąpienie przedstawiciela Państwowej Inspekcji Pracy, dotyczące okoliczności i przyczyn ciężkich i śmiertelnych wypadków przy pracy – na podstawie zdarzeń wypadkowych badanych przez miejscowych inspektorów pracy. Podczas spotkania przewidziano dyskusję dotyczącą omawianych tematów, a także poruszenie spraw organizacyjnych, dotyczących działalności stowarzyszenia.
Podczas spotkania przewidziano dyskusję dotyczącą omawianych tematów, a także poruszenie spraw organizacyjnych, dotyczących działalności stowarzyszenia.