Zapraszamy do odwiedzenia naszego Food Trucka i produktów QAFP na XI Ogólnopolskim Festiwalu Dobrego Smaku w Poznaniu  na Starym Rynku dnia 12 sierpnia br. W ramach kampanii informacyjno-promocyjnej „Historia Pochodzenia Jakości” finansowanej z Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego.
Rekomenduj znajomym
  • gplus
  • pinterest

INNE AKTUALNOŚCI

  1. "Nie" dla alkoholu dla niepełnoletnich
    2017-08-10

    Brak dostępu nieletnich do alkoholu to sprawa wszystkich dorosłych - przypomina tego lata koalicja podmiotów i organizacji reprezentujących handel, gastronomię, przemysł pali[...]

  2. Festiwal Dobrego Smaku w Poznaniu
    2017-08-09

    Zapraszamy do odwiedzenia naszego Food Trucka i produktów QAFP na XI Ogólnopolskim Festiwalu Dobrego Smaku w Poznaniu  na Starym Rynku dnia 12 sierpnia br. W ramach kampanii informacyjno-promocyjnej [...]

  3. KRD podsumowuje wizytę chińskiej delegacji
    2017-07-21

    Dziś mija ostatni dzień chińskiej misji gospodarczej, dedykowanej współpracy handlowej w sektorze drobiarskim między Polską a Państwem Środka. W dniach 17-21 lipca 2017 r. z inicjatywy Krajowej Rady D[...]

  4. KRD-IG: Polska krajem wolnym od grypy ptaków
    2017-07-20

    Oficjalnie można mówić o końcu sezonu grypy ptaków w Polsce. Według informacji przekazanych przez polskie władze weterynaryjne do Światowej Organizacji ds. Zdrowia Zwierząt (OIE), 20 lipca 2017 r. mij[...]

  5. Kiełbasa biała parzona chronionym produktem w UE
    2017-07-11

    Starania o wpisanie naszego regionalnego specjału trwały od wielu lat. Wreszcie wiosną tego roku wniosek złożony przez Wielkopolską Izbę Rzemieślniczą w Poznaniu został pozytywnie zaopiniowany i już w[...]

  6. Pałuckie Targi Rolne i Wystawa Zwierząt
    2017-07-05

    XXI Pałuckie Targi Rolne i XV Pałucka Wystawa Zwierząt Hodowlanych w Żninie odbędą się w dniach 19-20 sierpnia 2017 r. w nowym miejscu: na terenie przyszłej inwestycji Grupy Arche przy ul. Kl Janickie[...]

  7. Czerwiec z jakością QAFP
    2017-06-30

    Czerwiec jest dla UPEMI niezwykle bogaty w wydarzenia skupione wokół... Jakości! Już od wielu lat dzięki zaangażowaniu firm członkowskich kreujemy, doskonalimy i promujemy po[...]

  8. Kampania "Wołowe triki i techniki"
    2017-06-28

    Rzetelne informacje obalające mity na temat wysokiej jakości polskiego mięsa wołowego, walory odżywcze wołowiny, sposób produkcji i hodowli krów oraz porady kulinarne to głów[...]

  9. WARSAW FOOD EXPO 2017
    2017-06-27

    Podczas Warsaw Food Expo 2017 odbyło się unikatowe wydarzenie - "warsztaty kulinarne Josepha Seeletso". To nowy, prestiżowy projekt, łączący kuchnię polską z egzotyką kuchni afrykańskiej. Premiera odb[...]

  10. Konsolidacja "Łmeat-Łuków" i ZM Henryka Stokłosy
    2017-06-08

    W 2017 roku Zakłady Mięsne "Łmeat-Łuków" S.A. rozpoczęły procedurę połączenia z Zakładami Mięsnymi Henryka Stokłosy Sp. z o.o. w Śmiłowie, również wchodzącymi w skład Grupy Kapitałowej Henryka Stokłos[...]