Został rozstrzygnięty konkurs Hasztag Kongresu Szefów Kuchni 2017. Zwycięzcą został Pan Łukasz Banaszak i jego hasztag #MistrzPatelni. Zwycięzca otrzyma Blender Vitamix VITA-PREP 3, który cenią sobie zawodowi kucharze i szkoły gotowania na całym świecie za wyjątkową moc, wszechstronność i wydajność. VITA-PREP 3 wspomaga szereg czynności: od siekania delikatnych składników po miksowanie gęstych puree ufundowany przez SCM Monin.

Drugie miejsce zajął Pan Michał Fabiszewski z hasłem #CHEFSTALKS, a trzecie Pan Tomasz Łukasz Mrówczyński #szefunio. Wręczenie nagród nastąpi w trakcie Kongresu Szefów Kuchni.

To jednak nie koniec wielkich emocji. Uczestnicy kongresu będą mogli wziąć udział w grze sytuacyjnej Magiczny Targ. Każdy z uczestników gry otrzyma mapę poszukiwacza skarbów, a jego zadaniem będzie odwiedzenie 29 miejsc zaznaczonych na mapie i wykonanie 29 zadań oraz zdobycie 29 haseł-kluczy służących do wypełnienia krzyżówki. Poprawnie wypełniona krzyżówka odsłoni motto Kongresu Szefów Kuchni 2017. Pierwsi na mecie otrzymają cenne nagrody:

I miejsce

Frytownica RM Gastro o pojemnosci 8 litrow, Fundator Aviko

Zestaw noży profesjonalnych RATIONAL DICK w futerale, Fundator Rational

Zestaw 18 kieliszków (6 do białego, 6 do czerwonego i 6 do szampana) oraz 6 szklanek do whisky. Wszystko marki Chef&Sommelier; Fundator Dajar

Zestaw upominków AGD, Fundator Metro Plast

Zestaw upominkowy – elegancki długopis z pendrive’m plus pojemnik na oliwę, Fundator Develey

Zestaw herbat klasy premium, Fundator Newby Teas

Lot paralotnią, Fundator Evential

II miejsce

3 zestawy z kamieniem grillującym, Fundator Steakrock

Zestaw 4 tekstur, Fundator Morning

Karafka Spiegelau, Fundator Tableart

Nóż kucharski marki Hendi, Fundator Fanex

Zestaw upominkowy – elegancki długopis z pendrive’m plus pojemnik na oliwę, Fundator Develey

Zestaw herbat klasy premium, Fundator Newby Teas

Lot paralotnią, Fundator Evential

III miejsce

2 deski do serów, Fundator Steakrock

Książka Jana Marka Mołoniewicza :Menedżer gastronomii. Jak otworzyć i z sukcesem prowadzić lokal gastronomiczny. Część I oraz 3 ostatnie wydania czasopisma Biznes Restauracje & Catering, Fundator Forum Media Polska

Zestaw makaronów, Fundator Makarony Czaniecki

Zestaw upominkowy – elegancki długopis z pendrive’m plus pojemnik na oliwę, Fundator Develey

Zestaw herbat klasy premium, Fundator Newby Teas

Lot paralotnią, Fundator Evential

Szczegółowy program Kongresu: http://kongresszefowkuchni.pl/program .

Udział dla Szefów Kuchni i ich Zastępców jest nieodpłatny. Rejestracja jest obowiązkowa.

Zapraszamy do rejestracji udziału: http://kongresszefowkuchni.pl/zarejestruj-sie

Organizator:

Evential Sp. z o.o.

Ul. Marszałkowska 1

00-640 Warszawa

www.kongresszefowkuchni.pl

Rekomenduj znajomym
  • gplus
  • pinterest

INNE AKTUALNOŚCI

  1. BRANŻA DROBIARSKA W OBLICZU NOWYCH WYZWAŃ
    2018-06-26

    15 czerwca 2018 podczas konferencji pn. "Polska Branża Drobiarska obliczu nowych wyzwań", zorganizowanej przez Krajową Radę Drobiarstwa – Izbę Gospodarczą, wiodący euro[...]

  2. BAKEPOL 12-14 września 2019 w Krakowie
    2018-06-20

    Prezentacja najnowszej oferty i rozwiązań technologicznych, fantastyczna biznesowa atmosfera i szansa na wzmocnienie pozycji rynkowej - tak można najkrócej scharakteryzować T[...]

  3. Piotr Kulikowski Prezesem KRD - IG
    2018-06-18

    14 czerwca 2018 r. w Józefowie pod Warszawą podczas Walnego Zgromadzenia Członków Piotr Kulikowski został powołany na Prezesa Zarządu KRD-IG. Na stanowisku tym zastąpił Rajmunda Paczkowskiego, który o[...]

  4. Polski drób coraz bliżej Chin
    2018-06-13

    W zeszłym tygodniu chińskie władze weterynaryjne przekazały długo wyczekiwany projekt znowelizowanego protokołu bilateralnego pomiędzy Polską a Chinami, dotyczącego mięsa drobiowego. Bez[...]

  5. PROMAR W ZAWIERCIU WIĘKSZY O 2800 M2
    2018-05-29

    Zakończył się właśnie kolejny etap rozbudowy oddziału Zawiercie firmy Promar. Oddana właśnie do użytku nowa hala produkcyjno-magazynowa liczy 2881m2. Powierzchnia całego oddziału to tera[...]

  6. KRD-IG podsumowuje wizytę w Chinach
    2018-05-24

    Za nami targi SIAL China i seria spotkań Krajowej Rady Drobiarstwa - Izby Gospodarczej z chińskimi służbami weterynaryjnymi i decydentami w zakresie importu żywności na rynek Państwa Środka. Obok repr[...]

  7. Polagra Food w wiosennym terminie już za nami
    2018-05-16

    Za nami 3 intensywne dni spotkań branży spożywczej i do tego po raz pierwszy w otoczeniu wiosennej aury. To było wydarzenie, podczas którego na pierwszym planie były rozmowy biznesowe, a tłem do tych [...]

  8. Odkryj belgijskie mięso na Polagra Food 2018
    2018-04-28

    Polagra Food to najważniejsze targi spożywcze w Polsce. W tym roku po raz pierwszy odbędą się w nowej formule i w nowym terminie:8-10 maja Belgian Meat Office po raz 4 będzie ucz[...]

  9. STRATEGIA BRANŻY SOKOWNICZEJ
    2018-04-20

    Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS), zaprasza na XXI Międzynarodowe Sympozjum "Strategia branży sokowniczej w zmieniających się warunkach rynkowych", które odbędzie się [...]

  10. Poznaj Dobrą Żywność
    2018-04-18

    Szynka pieczona Sokołów została wyróżniona prestiżowym znakiem Poznaj Dobrą Żywność. Jest on przyznawany przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi produktom o wysokiej, niezmiennej jakości i doskonałych [...]