Satysfakcja pracowników jest kluczowym elementem efektywności firmy. Co zrobić, aby zatrzymać najlepszych i nie pozwolić na ich odejście? Jak umiejętnie rozwiązywać problemy w zespole, by zwiększać produktywność, minimalizować koszty i podnosić zyski?

Grupa Doradczo-Szkoleniowa FALCO wraz z początkiem września zainicjowała program edukacyjny FOODPARTNER dedykowany firmom branży spożywczej. W ramach programu powstanie Ogólnopolski Raport efektywności i satysfakcji pracowników branży spożywczej oraz liczne publikacje poradnikowe. Badanie efektywności zostanie przeprowadzone wśród 100 wiodących, polskich firm branży spożywczej.
Celem programu jest zwrócenie uwagi na zarządzanie zakładem produkcyjnym w oparciu o ciągłe doskonalenie, przy jednoczesnym szacunku do załogi i rozpatrywaniu potrzeb klienta.

Partnerami programu FOODPARTNER zostali: Czasopismo Gospodarka Mięsna, Portal Jedzenie.info.pl, Miesięcznik Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny oraz Magazyn Przemysłu Rybnego.

Więcej informacji na stronie: www.foodpartner.falco.edu.pl

Rekomenduj znajomym
  • gplus
  • pinterest

INNE AKTUALNOŚCI

  1. System do wczesnego zwalczania Campylobacter
    2017-09-13

    Firma Air Products wprowadziła na rynek opatentowany system Freshline SafeChill, który ma za zadanie pomagać przetwórcom drobiu oraz detalistom w znalezieniu sposobu dalszej redukcji zanieczyszczeń ba[...]

  2. ANUGA - 10 imprez pod jednym dachem
    2017-09-12

    Targi branży spożywczej ANUGA odbędą się w dniach 7-11 października w Kolonii. Jest to największa impreza tego typu na świecie. Swoje produkty prezentować będzie ponad 7,2 tys. wystawców[...]

  3. Wystartował FOODPARTNER
    2017-09-12

    Satysfakcja pracowników jest kluczowym elementem efektywności firmy. Co zrobić, aby zatrzymać najlepszych i nie pozwolić na ich odejście? Jak umiejętnie rozwiązywać problemy w zespole, by zwiększać pr[...]

  4. Kongres Szefów Kuchni 2017-nagrody
    2017-09-11

    Został rozstrzygnięty konkurs Hasztag Kongresu Szefów Kuchni 2017. Zwycięzcą został Pan Łukasz Banaszak i jego hasztag #MistrzPatelni. Zwycięzca otrzyma Blender Vitamix VITA[...]

  5. Rozwiązywanie sporów konsumenckich w branży spożywczej
    2017-09-05

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji PFPŻ ZP pt.: "Pozasądowe metody rozwiązywania sporów konsumenckich w branży spożywczej w świetle nowych pr[...]

  6. Zmiana we władzach Związku Browary Polskie
    2017-08-31

    Andrew Highcock, stojący na czele Kompanii Piwowarskiej, został nowym Prezesem Zarządu Związku Pracodawców Przemysłu Piwowarskiego - Browary Polskie. Obowiązki Dyrektora Gene[...]

  7. Bursztyn zdobył Rysy
    2017-08-30

    22 sierpnia w Zakopanem odbyło się wydarzenie "Projekt Rysy - Kucharze na szczycie", mające na celu zbiórkę pieniędzy na protezę dla chorego kucharza. W akcji brało udział po[...]

  8. "Gęsina nie tylko na św. Marcina"
    2017-08-23

    Krajowa Rada Drobiarstwa-Izba Gospodarcza była Głównym Partnerem Merytorycznym Ogólnopolskiego Festiwalu Kulinarnego "Gęsina nie tylko na św. Marcina". 19 lipca 2017 r. odbył[...]

  9. Kongres Szefów Kuchni 2017
    2017-08-21

    Kongres Szefów Kuchni to największe spotkanie Szefów Kuchni w Polsce. W tym roku odbędzie się ono 11 października 2017, w Centrum MT Polska, na ulicy Marsa 56C w Warszawie. Jest to jedyn[...]

  10. Święto Toruńskiego Piernika 2017
    2017-08-18

    Święto Toruńskiego Piernika, które odbyło się 11-12 sierpnia w Toruniu, zamieniło toruńską Starówkę i Błonia Nadwiślańskie w kulinarno-kulturalną oraz festiwalową scenę. Niez[...]