Wyniki 1-2 spośród 2 dla zapytania: authorDesc:"Nils Bertram"

Jägermeister - jakość, którą możesz poczuć

Czytaj za darmo! »

Przez ponad 75 lat, Mast-Jägermeister, firma o długoletniej tradycji, nieprzerwanie dążyła do zapewnienia najwyższej jakości i niepowtarzalnego smaku swojemu niezwykle udanemu likierowi ziołowemu. Sekretny przepis, ciągły rozwój marki, innowacyjny marketing, oraz zastosowanie wysoce precyzyjnych metod badawczych, to wszystko najważniejsze powody, dla których Jägermeister stał się wiodącą marką alkoholi na świecie. Na terenie głównej hali produkcyjnej firmy, w mieście Wolfenbüttel w Niemczech, jakość kontrolowana jest za pomocą refraktometru Abbemat firmy Anton Paar."Tylko nieliczni wiedzą, że Wolfenbüttel to jedyne miejsce na świecie, gdzie wytwarzany jest podstawowy surowiec, esencja smaku Jägermeister; 3,8 mln l tego cennego surowca leżakuje w naszych dębowych beczkach", wyjaśnia dr Berndt Finke, zarządzający surowcami oraz działem produkcji. Główna hala produkcyjna w Wolfenbüttel, w Dolnej Saksonii, jest najważniejszym ośrodkiem firmy Mast-Jägermeister. Połączenie tradycji z nowoczesnością daje się odczuć patrząc na wykonanie głównej siedziby firmy w Wolfenbüttel, wzniesionej w 2006 r. Siedziba ta jest częścią identyfikacji wizualnej firmy przypominającej o unikalnym, tradycyjnym alkoholu. Wewnętrzne panele oświetleniowe z zielonego szkła, solidna dębowa podłoga oraz ogólna przewaga koloru zielonego rzuca się w oczy tak samo, jak charakterystyczna, zielona butelka z etykietą i nadrukowanym na niej napisem Jägermeister oraz głową jelenia będącą symbolem Świętego Huberta.Curt Mast, twórca unikalnego przepisu, powstałego w 1934 r., prawdopodobnie nawet nie przypuszczał, że jego 35-procentowy likier ziołowy odniesie taki sukces. Z wynikiem na poziomie 89,2 mln butelek o pojemności 0,7 l sprzedanych w 2012 r., Jägermeister plasuje się na 7 miejscu rankingu Im[...]

Jägermeister jakość, którą możesz poczuć


  Przez ponad 75 lat Mast-Jägermeister, firma o długoletniej tradycji, nieprzerwanie dążyła do zapewnienia najwyżej jakości i niepowtarzalnego smaku swojemu niezwykle udanemu likierowi ziołowemu. Dzięki sekretnemu przepisowi, ciągłemu rozwojowi marki, innowacyjnemu marketingowi oraz zastosowaniu precyzyjnych metod badawczych Jägermeister stał się wiodącą marką alkoholi na świecie. W głównej hali produkcyjnej firmy, znajdującej się w Wolfenbüttel w Niemczech, jakość jest kontrolowana za pomocą refraktometru Abbemat firmy Anton Paar.Tylko nieliczni wiedzą, że Wolfenbüttel to jedyne miejsce na świecie, gdzie wytwarzany jest podstawowy surowiec, esencja smaku Jägermeister. 3,8 mln l tego cennego surowca leżakuje w naszych dębowych beczkach - wyjaśnia dr Berndt Finke, zarządca surowców oraz działu produkcji. Główna hala produkcyjna w Wolfenbüttel, w Dolnej Saksonii, jest najważniejszym obiektem firmy Mast-Jägermeister. O połączeniu tradycji z nowoczesnością świadczy architektura głównej siedziby firmy w Wolfenbüttel, wzniesionej w 2006 r. Jest ona częścią identyfikacji wizualnej firmy przypominającej o unikalnym, tradycyjnym alkoholu. Wewnętrzne panele oświetleniowe z zielonego szkła, solidna, dębowa podłoga oraz przewaga koloru zielonego jest tak charakterys[...]

 Strona 1