Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-6-7
Produkcja owczarska w Polsce i wybranych krajach Unii Europejskiej
Zdzisław CZAPLICKI
nr katalogowy: 119264
produkcyjność owiec
mięso owcze
produkcja jagnięciny w UE
spożycie mięsa owczego w UE.
productivity of sheep’
s
meat of sheep’
s
lamb’
s productivity in EU
consumption of sheep’
s meat in EU.
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-5
Wady i uszkodzenia wełny oraz sposoby zapobiegania ich powstawaniu
ZDZISŁAW CZAPLICKI
nr katalogowy: 59662
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-7
Pszenica jakościowa - od hodowcy do młynarza
Zofia BANASZAK
Dariusz MAJCHRZYCKI
nr katalogowy: 20045
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-3
Polskie owczarstwo w 2017 roku
ZDZISŁAW CZAPLICKI
ZBIGNIEW MIKOŁAJCZYK
ALEKSANDRA PRĄŻYŃSKA
nr katalogowy: 119175
10.15199/60.2019.03.1
owce
stan pogłowia owiec
stan ilościowy i rasowy owiec
jakość wełny
sheeps
state of sheeps breeding
quantity and breeds of sheeps
quality of wool
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-6
Rodzaje i właściwości skór owczych
T. Rokicki
nr katalogowy: 13731
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-3
Produkcja wełny w Polsce i na świecie
T.Rokicki
nr katalogowy: 13643
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-12
Polskie owczarstwo w 2018 roku
ZDZISŁAW CZAPLICKI
ZBIGNIEW MIKOŁAJCZYK
ALEKSANDRA PRĄŻYŃSKA
nr katalogowy: 123906
10.15199/60.2019.12.2
owce
stan pogłowia owiec
stan ilościowy i rasowy owiec
sheeps
state of sheeps breeding
quantity and breed state of sheeps
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-10-11
Polskie owczarstwo w 2019 roku
ZDZISŁAW CZAPLICKI
ZBIGNIEW MIKOŁAJCZYK
ALEKSANDRA PRĄŻYŃSKA
nr katalogowy: 129235
10.15199/60.2020.10-11.1
owce
stan pogłowia owiec
stan ilościowy i rasowy owiec
Program Wieloletni
sheep
state of sheep breeding
quantity and breed state of sheep
Multiannual Program
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-10-11
Polskie owczarstwo w 2019 roku
ZDZISŁAW CZAPLICKI
ZBIGNIEW MIKOŁAJCZYK
ALEKSANDRA PRĄŻYŃSKA
nr katalogowy: 129235
10.15199/60.2020.10-11.1
owce
stan pogłowia owiec
stan ilościowy i rasowy owiec
Program Wieloletni
sheep
state of sheep breeding
quantity and breed state of sheep
Multiannual Program
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-14-15
ZŁOTY INŻYNIER 2012 - Kandydaci
nr katalogowy: 69120
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-11
Perspektywy organizacji rynku mięsa jagnięcego w Polsce
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 110534
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-3
Czy w Polsce nastąpi odbudowa i rozwój owczarstwa?
ZDZISŁAW CZAPLICKI
nr katalogowy: 112598
10.15199/60.2018.03.1
owce
stan pogłowia owiec
program doskonalenia hodowli
opłacalność hodowli owiec
polska wełna
sheep
state of sheep breeding
breeding improvement program
profitability of sheep breeding
Polish wool
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Górski specjał Polska Arka Smaku
ANNA MAMOŃ
nr katalogowy: 4139
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-5
Ekologiczne soki Maurera
M. J. Przegalińska
nr katalogowy: 20616
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-3
Rynek baraniny w Polsce
Łukasz Cukierki
nr katalogowy: 16762
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-7
Od komputera do owczego sera
Henryk Piekut
nr katalogowy: 112934
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-9
Polska - Unia -Świat
nr katalogowy: 29767
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-7
Tradycyjne afrykańskie produkty mięsne
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 61129
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-12
Włókniny wełniane jako ekologiczne wkłady do ekskluzywnych wyrobów tekstylnych
ZDZISŁAW CZAPLICKI
RYSZARD KOZŁOWSKI
ANDRZEJ MORACZEWSKI
nr katalogowy: 23630
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-3
Wpływ środowiska hodowli owiec na zawartość mikroelementów i właściwości fizyko-mechaniczne wełen
ZDZISŁAW CZAPLICKI
KAZIMIERZ RUSZKOWSKI
nr katalogowy: 33985
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-21-22
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 94275
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-12
Polskie owczarstwo - upadek czy przejściowy kryzys
ZDZISŁAW CZAPLICKI
KAZIMIERZ RUSZKOWSKI
nr katalogowy: 31889
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-6
W świecie nauki
nr katalogowy: 52053
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-12-13
PORADNIK Wino dla inżyniera (239) Napa Valley
winny maniak
nr katalogowy: 126718
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-2
Co z eksportem skór do Chińskiej Republiki Ludowej?
nr katalogowy: 89710
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-8
Zastosowanie robotów w przemyśle mięsnym
Adam Olszewski
nr katalogowy: 78751
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-7
Zakup owoców do produkcji
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 121169
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2011-6
Jakość wód powierzchniowych i podziemnych w Dolinie Lejowej w Tatrach
Bogumiła Kasprzyk
Ewa Kisielowska
nr katalogowy: 60341
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-10
Rozwój hodowli alpak w Polsce jako nowy kierunek aktywizacji gospodarczej środowisk wiejskich
Zdzisław Czaplicki
nr katalogowy: 79963
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-1
Baranina - wartość odżywcza i zastosowanie
Renata Stanisławczyk
nr katalogowy: 89084
AURA 2014-12
50-lecie pracy naukowej profesora Janusza Jerzego Kuźniewicza
nr katalogowy: 88234
AURA 2009-3
Czy Beskidom grozi klęska, jaka spotkała Góry Izerskie?
ARTUR SAWICKI
nr katalogowy: 42014
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-1
Wpływ suplementacji selenu na zwierzęta rzeźne
Fabian Magda
nr katalogowy: 56894
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-20-21
O owcach naukowo
Henryk Piekut
nr katalogowy: 71498
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Co się kryje w filiżance?
Anna Owczarek
nr katalogowy: 65000
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-4
Niedoceniony wyrób
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 66908
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-16-17
Z arcyksiążęcego żużla
irena Fober
nr katalogowy: 127493
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-16-17
Z arcyksiążęcego żużla
irena Fober
nr katalogowy: 127493
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-1
NSZZ „Solidarność” AGH
Jerzy Bernasik
nr katalogowy: 129935
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-5
Use of omega-3 polyunsaturated fatty acid ethyl esters as raw material for fodder industry Zastosowanie estrów etylowych wielonienasyconych kwasów tłuszczowych z grupy omega-3 jako surowca dla przemysłu paszowego
Bożena Patkowska-Sokoła
Katarzyna Czyż
Ewa Sokoła-Wysoczańska
Tomasz Wysoczański
Robert Bodkowski
Andrzej Vogt
nr katalogowy: 84201
10.12916/przemchem.2014.799
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-12
Atak prionów
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 81037
AURA 2015-12
Tłuszcze zwierzęce
Agnieszka Bywalec
nr katalogowy: 95334
10.15199/2.2015.12.7
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-9
Współpracuj z najlepszymi - wybór jest prosty - tylko MPS
Kinga Borek
nr katalogowy: 79237
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-7
SaneChem - lider w produkcji wyrobów chemicznych
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 85736
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-14-15
Historia, stan i perspektywy hodowli daglezji zielonej w Polsce (cz.1)
nr katalogowy: 92347
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-10
Świat osłonek w przemyśle mięsnym
Maciej Borzyszkowski
nr katalogowy: 63176
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-8
Ruszyły fundusze promocji mięsa
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 53488
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2020-5
Nowi beneficjenci w konkursach norweskich
nr katalogowy: 126374
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-5
Higiena uboju a innowacyjny KENOSAN LACTIC
Robert Palka
nr katalogowy: 91533
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-3
Osłonki do wędlin
Fabian Magda
nr katalogowy: 75374
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-6
Zmiany w produkcji mięsa jagnięcego w UE
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 106583
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Tania bandera - szansa czy zagrożenie dla piekarstwa i cukiernictwa?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 61391
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-4
Recenzja Geofelietonów
nr katalogowy: 113096
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1989-12
Rozdzielanie alkoholi lanolinowych metodą destylacji molekularnej
ZDZISŁAW KAWAŁA
RYSZARD KRAMKOWSKI
JACEK KAPŁON
JAN CVENGROS
LUBOMIR MALIK
nr katalogowy: 107361
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-5
Urządzenia do ważenia
Ryszard Pleskot
nr katalogowy: 84415
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-26
Kandydaci do tytułu "Złoty Inżynier 2012"
nr katalogowy: 73451
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-9
Ubój z konieczności w świetle aktualnych przepisów
Robert Palka
nr katalogowy: 79227
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-12
Bilans składników pokarmowych w uprawie miskanta olbrzymiego (Miscanthus giganteus L.) na glebach marginalnych
Maria Strzelczyk
Aleksandra Steinhoff-Wrześniewska
nr katalogowy: 123975
10.15199/62.2019.12.25
AURA 2018-1
Krynica w Karpatach galicyjskich położona...
Danuta Reśko
nr katalogowy: 111786
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-11
Charakterystyka i właściwości osłonek naturalnych
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Natalia Skiepko
Marlena Baryczka
Anna Dębczyńska
Łukasz Mroziński
nr katalogowy: 102456
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-1
Mięso a religia
Grzegorz Tokarczyk
Tomasz Krzywiński
nr katalogowy: 73866
AURA 2012-11
Słoneczna Kreta kosmetycznie
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 72200
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Bomba z opóźnionym zapłonem
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 94056
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-5
Wpływ dodatku wycierki ziemniaczanej na proces zagęszczania mieszanek perzu
Małgorzata Kowczyk-Sadowy
Jolanta Piekut*
Sławomir Obidziński
nr katalogowy: 113861
10.15199/62.2018.5.16
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-11
Wymywanie makroskładników nawozowych z marginalnej gleby lekkiej nawożonej osadem ściekowym
Anna Paszkiewicz-Jasińska
Franciszek Czyżyk
Agnieszka Rajmund
nr katalogowy: 123316
10.15199/62.2019.11.22
AURA 2020-11
Porosty – grzyby o niezwykłych właściwościach
Wiesław FAŁTYNOWICZ
nr katalogowy: 128904
10.15199/2.2020.11.1
właściwości chemiczne
zagrożenia
bioindykacja
rola w przyrodzie
lichens
chemical properties
threats
bioindication
role in natur
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-10
Wybrane aspekty jakości mleka surowego w ujęciu sezonowym
Antoni Stanisław Pluta
Emilia Piętka
nr katalogowy: 128774
10.15199/65.2020.10.3
jakość mleka
skład chemiczny
sezonowość produkcji
LKS
milk quality
chemical composition
production seasonality
SCC
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-10
Wybrane aspekty jakości mleka surowego w ujęciu sezonowym
Antoni Stanisław Pluta
Emilia Piętka
nr katalogowy: 128774
10.15199/65.2020.10.3
jakość mleka
skład chemiczny
sezonowość produkcji
LKS
milk quality
chemical composition
production seasonality
SCC
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-5
Sery z mleka krów ras lokalnych jako cenne źródło składników odżywczych*
Aneta Brodziak
Jolanta Król
Anna Teter
Joanna Barłowska
Monika Kędzierska-Matysek
nr katalogowy: 120369
10.15199/65.2019.5.7
mleko
rasy lokalne
wartość odżywcza
przydatność technologiczna
milk
local breeds
nutritional value
technological suitability
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-9
Produkowanie wyrobów z udziałem mięsa odkostnionego mechanicznie
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 128138
jakość
charakterystyka i właściwości mięsa odkostnionego mechanicznie
przydatność przerobowa
aspekty żywieniowe i mikrobiologiczne
quality
characteristic and properties of mechanically separated meat
mechanically separated meat processability
nutrition and health aspects
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-1
Parametry jakości włókna alpak jako surowca dla przemysłu tekstylnego
ANNA MORALES VILLAVICENCIO
ROMAN NIŻNIKOWSKI
nr katalogowy: 111867
10.15199/60.2018.01.1
alpaka
masa runa
włókno
grubość
długość
wskaźnik komfortu
alpaca
fleece weight
fiber
diameter
length
comfort factor
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH