Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-10
Zastosowanie jęczmienia w piekarstwie Cz. II . Wpływ na cechy fizyczne wyrobów piekarskich
Dorota Cz erwińska
nr katalogowy: 71462
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-6
Wpływ mikoryzacji na jakość technologiczną ciasta pszennego z dodatkiem liści rokitnika
Magdalena Sobolewska
Anna Jaroszewska
Magdalena Szkwara-Buliszak
nr katalogowy: 123784
mikoryza
rokitnik zwyczajny
pszenica
cechy farinograficzne
mycorrhiza
sea buckthorn
wheat
farinographic properties.
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
Wpływ warunków wykonania oznaczania na wynik oceny farinograficzne]' i alweograficznej maki pszennej
Danuta Abramczyk
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 5020
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-5
Mąki niechlebowe i ich zastosowanie
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 51682
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-12
Ocena farinograficzna w ofercie badań ZPZiP IBPRS
Anna Szafrańska
nr katalogowy: 81090
OPAKOWANIE 2004-1
Dzień ze sprytnymi opakowaniami
Peter Harrop
nr katalogowy: 3118
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-10
Wpływ zwiększania udziału mąki żytniej w mieszaninie z mąką pszenną na cechy reologiczne uzyskanego ciasta
Danuta ABRAMCZYK
Jadwiga ROTHKAEHL
nr katalogowy: 14145
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-3
Charakterystyka wybranych odmian pszenicy uprawianych w Niemczech
nr katalogowy: 106428
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Polifenole w żywności Wpływ na cechy organoleptyczne żywności
Marta Mitek
Andrzej Gasik
nr katalogowy: 44560
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-8
Wpływ parametrów pracy ekstrudera jednoślimakowego na wybrane cechy produktu
NATALIA IDASZEWSKA
JAN KIRYLUK
AGNIESZKA MAKOWSKA
nr katalogowy: 45898
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Podstawowe surowce piekarskie: Mąka (cz. II)
nr katalogowy: 34912
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2007-10
Wycena nieruchomości w warunkach silnie zmieniającego się rynku
EWA KUCHARSKA-STASIAK
nr katalogowy: 30407
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-8
Wpływ zamiany tłuszczu błonnikiem na cechy sensoryczne wędlin drobno rozdrobnionych
Barbara Szczepaniak
Elżbieta Piotrowska
Włodzimierz Dolata
nr katalogowy: 37278
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2024-4
Wydawnictwa
nr katalogowy: 148251
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2024-4
Wydawnictwa
nr katalogowy: 148251
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Jak z nią postępować?
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 63513
GOSPODARKA WODNA 2010-9
Marek Madeyski 1948-2009
nr katalogowy: 54561
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2012-9
Producenci farb polecają
nr katalogowy: 70792
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2010-7
Wspomnienie o prof. dr. hab. inż. Marku Madeyskim
Koleżanki i Koledzy
nr katalogowy: 52930
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-9
Mieszanki mączne poszerzają ofertę młyna
Roman Jurga
nr katalogowy: 86413
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-7
Tworzenie mieszanek mącznych poszerza możliwości młyna
Roman Jurga
nr katalogowy: 60749
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2011-4
Optymalna technologia oświetleniowa
Leszek LENIARSKI
nr katalogowy: 59110
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-1
Diagnostic feature selection for efficient recognition of different faults of rotor bars in the induction machine
Jarosław KUREK
Stanisław OSOWSKI
nr katalogowy: 49735
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-5
Cechy reologiczne ciasta pszennego
SYLWIA STĘPNIEWSKA
nr katalogowy: 44455
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-3
Stalowe cylindry Yankee w maszynach do produkcji tissue
Jörg Bauböck
nr katalogowy: 42444
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-12
Praktyczne aspekty wdrażania systemów biometrycznych. Część 2. Czynniki decydujące o wartości współczynnika fałszywego odrzucenia
ELŻBIETA GOMULSKA
nr katalogowy: 56724
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-3
Konstruowanie: sztuka, nauka czy rzemiosło?
ZBIGNIEW OSIŃSKI
nr katalogowy: 125407
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-11
Badanie przekaźników elektroenergetycznych
Adam SMOLARCZYK
nr katalogowy: 3911
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2005-12
Aktualne trendy rozwojowe łożysk nadprzewodzących
Ryszard PAŁKA
nr katalogowy: 11820
OPAKOWANIE 2006-3
Lakierowanie opakowań drukowanych
Stanisław Stachowicz
nr katalogowy: 18027
SZKŁO I CERAMIKA 2004-6
Materiały szkło-ceramiczne dla stomatologii estetycznej
L. Stoch
nr katalogowy: 7486
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-4
Silikaty - doskonały materiał ścienny
nr katalogowy: 2513
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-5
Jakość makaronu na przykładzie Włoch
Roman Jurga
nr katalogowy: 14052
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Jakość tworzą ludzie
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 11890
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-5
Reorientacja rynkowa przedsiębiorstw materiałów budowlanych
Zenon Kierczyński
nr katalogowy: 10531
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-4
Ocena wartości przemiałowej ziarna pszenicy
Tomasz Sitkowski
nr katalogowy: 50874
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-3
Modyfikowane przędze specjalne nadające właściwości ochronne wyrobom dzianym. Cz. II
Jolanta Janicka
Romualda Koźmińska
Teresa Massalska -Lipińska
nr katalogowy: 50679
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-9
Informacje marketingowe a faktycznie osiągane parametry użytkowe produktów fasadowych i jakie to ma znaczenie dla użytkownika
Łukasz Kulczycki
nr katalogowy: 128045
ODZIEŻ 2006-2
Dyskretny urok luksusu
Magda Druri
nr katalogowy: 17863
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-8
Recenzje
Bogusław CĄDEREK
nr katalogowy: 11542
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-3
Praktyczne aspekty zastosowania standardu IEC 61850
Mariusz Kondraciuk
nr katalogowy: 21135
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-3
Tkanina źródłem poznawania sztuki
M. Kraszewska
nr katalogowy: 5892
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-1
Konkurencyjność polskich przedsiębiorstw budowlano-montażowych . .
M.W. Zdyb
nr katalogowy: 2330
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-3
Niezawodna komunikacja światłowodowa z Phoenix Contact
nr katalogowy: 15233
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-7
AOUAFIN-IC - strukturalne uszczelnienie betonu
Maciej Rokiel
nr katalogowy: 10579
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-3
Duża łazienka na poddaszu
NINA STORONIAŃSKA
nr katalogowy: 21233
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-9
Zobacz w marce przyjaciela
nr katalogowy: 20731
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-1
Skóry welurowe
Peter Maehner
nr katalogowy: 13589
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-5
Ocena dokładności przy wyznaczaniu wskaźnikowej rozpraszania
Władysław DYBCZYŃSKI
nr katalogowy: 3751
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-9
Środki chemiczne dla garbarstwa i futrzarstwa
nr katalogowy: 13850
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-1
Skóry welurowe
Peter Maehner
nr katalogowy: 13589
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-7
Doświadczenie i rozwaga-cechy dobrego kierowcy
Jadwiga Bąk
nr katalogowy: 8103
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-8-9
Obecne i perspektywiczne metody otrzymywania wodoru
Jan Surygała
nr katalogowy: 20174
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2006-7
Profil działalności naukowej Przemysłowego Instytutu Elektroniki - na wybranych przykładach
J. Kern
nr katalogowy: 16348
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-5
Szynka parmeńska
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 9540
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-5
Jakich słuchaczy lubią wykładowcy
zl
nr katalogowy: 8035
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-3
Koncepcja multimedialnej bazy danych do rejestracji i przeszukiwania rozmów na telefony alarmowe
JULIAN BALCEREK
SZYMON DRGAS
ADAM DĄBROWSKI
ADAM KONIECZKA
nr katalogowy: 50793
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-12
Mechaniczna modyfikacja własności użytkowych mąki pszennej
nr katalogowy: 56218
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Włoskie i tylko włoskie
AQ
nr katalogowy: 4189
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-9
Scheda po ojcu
Bogdan Brózda
nr katalogowy: 19406
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-5
FAB, alcopop, malternative czy RTD, a może PPS
A. Bogacz
nr katalogowy: 6798
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-9
Prawidłowe wykonanie posadzek z zastosowaniem wyrobów firmy Deitermann
K. Pogan
nr katalogowy: 2692
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-12
Ocena trwałości i niezawodności elementów żelbetowych za pomocą metod nieniszczących
Leonard Runkiewicz
nr katalogowy: 10776
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-6
Wzmacnianie podłoża gruntowego pod nawierzchnią drogową
Magdalena Zawisza
Leszek Janusz
nr katalogowy: 10568
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-4
Czynniki kształtujące wartość nieruchomości
Agnieszka Bitner
nr katalogowy: 137029
10.15199/50.2022.4.2
rynek nieruchomości
wskaźnik zmiany cen
wartość nieruchomości
real estate market
property price index
property value
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-4
Czynniki kształtujące wartość nieruchomości
Agnieszka Bitner
nr katalogowy: 137029
10.15199/50.2022.4.2
rynek nieruchomości
wskaźnik zmiany cen
wartość nieruchomości
real estate market
property price index
property value
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-1
Ranking konkurencyjności polskich i unijnych przedsiębiorstw budowlano-montażowych
Marek W. Zdyb
nr katalogowy: 10372
CHŁODNICTWO 2004-1-2
Ocena jakości zamrożonych truskawek
DANUTA BIAŁASIEWICZ
GRAŻYNA RUTKOWSKA
nr katalogowy: 684
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2005-2
Jakie płytki ceramiczne nadają się na tarasy i balkony
KAZIMIERA MAKULSKA
nr katalogowy: 15433
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-8
Listy rekomendowanych odmian pszenicy w Polsce
SYLWIA STĘPNIEWSKA
nr katalogowy: 14094
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2005-10
Aspekty eksploatacyjne współczesnych rozwiązań konstrukcyjnych napędów trakcji tramwajowe
Izabela KAZIMIERCZYK
Witold TENEROWICZ
Wojciech URBAŃSKI
nr katalogowy: 11777
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-1
Ranking konkurencyjności polskich i unijnych przedsiębiorstw budowlano-montażowych
Marek W. Zdyb
nr katalogowy: 10372
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-4
Właściwości płytek do obiektów służby zdrowia i przetwórstwa spożywczego
PAWEŁ SULIK
nr katalogowy: 22554
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-4
Analiza wpływu parametrów procesu walcowania...
Grosman F.
Przondziono J.
Szymszal J.
nr katalogowy: 15005
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-10
Cechy reologiczne ciasta z rynkowej krajowej mąki pszennej
Danuta ABRAMCZYK
Monika MIŁOSZ
nr katalogowy: 14146
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-6
FAB, alcopop, malternative czy RTD, a może PPS- Gazowane napoje niskoalkoholowe
A. Bogacz
nr katalogowy: 6827
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-6
Fizyczny wpływ cząstek na wybrane właściwości odlewanych kompozytów z osnową Al-Si
Cholewa M.
nr katalogowy: 15028
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Harmonia smaku i aromatu
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 11992
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-10
Problem jakości w procesie eksploatacji i odnowy maszyn i urządzeń
Wiesław Tomczyk
nr katalogowy: 21931
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2006-5
Porównanie metod wyznaczania wielkości krystalitów nanomaterialów do zastosowań katalitycznych
AGNIESZKA KOPIA
IRENEUSZ SULIGA
PAWEŁ NOWAKOWSKI
nr katalogowy: 21672
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
Peters&Nurkowski. Wysoka wydajność i bogaty asortyment
Jacek Szczepaniak
nr katalogowy: 19248
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-10
Wpływ robót fundamentowych na cechy gruntów
A. Jarominiak
nr katalogowy: 2748
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2004-3
Wpływ długości światłowodu side-light na jego widmo promieniowania
M. Zajkowski
nr katalogowy: 1012
CHŁODNICTWO 2005-4
Badania wpływu parametrów pracy wentylatora w komorze na cechy eksploatacyjne chłodziarki termoelektrycznej
Sergiy Filin
Adam Owsicki
nr katalogowy: 8636
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-10
Cechy sensoryczne biośmietany zawierającej szczepy probiotyczne bakterii mlekowych
M. Ziarno
M. Makowska
nr katalogowy: 14929
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-4
Co wyróżnia stropy sprężone gęstożebrowe RECTOR
nr katalogowy: 142926
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-4
Co wyróżnia stropy sprężone gęstożebrowe RECTOR
nr katalogowy: 142926
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-4
Co wyróżnia stropy sprężone gęstożebrowe RECTOR
nr katalogowy: 142926
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-4
Co wyróżnia stropy sprężone gęstożebrowe RECTOR
nr katalogowy: 142926
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-4
Co wyróżnia stropy sprężone gęstożebrowe RECTOR
nr katalogowy: 142926
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-1
AIROX zaawansowane narzędzie do elastycznego i ekonomicznego topienia w przemyśle metali nieżelaznych
Biedenkopf P
nr katalogowy: 14972
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-10-11
Wpływ parametrów technologii wytwarzania na cechy warstwy wierzchniej podkładek stosowanych do połączeń silnie obciążonych
Czaja J.
Śliwa R.
nr katalogowy: 15099
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-1
AIROX zaawansowane narzędzie do elastycznego i ekonomicznego topienia w przemyśle metali nieżelaznych
Biedenkopf P
nr katalogowy: 14972
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-3
Wyznaczanie siły rozdzierającej skór -jaką metodę stosować
A. Pierzgalska
L. Korowajczyk
nr katalogowy: 13647
OPAKOWANIE 2005-6
Firma Unilever zmodernizowała linię produktów marki Hellmann dzięki nowym etykietom z firmy Prodesmag
LF.
nr katalogowy: 11194
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2005-5
Porównanie i cechy wspólne atmosfer azotujących w nowoczesnych procesach azotowania gazowego
J. Michalski
J. Tacikowski
P. Wach
nr katalogowy: 10103
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-9
Nauki nigdy dość
nr katalogowy: 70500
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-10
Ocena jakości użytkowej oprogramowania biznesowego
Aleksander Lotko
nr katalogowy: 62934
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-7-8
Odmiany chmielu Puławski i Magnat Cz. I. Charakterystyka botaniczna i cechy użytkowe
Urszula Skomra
Mieczysław Stasiak
nr katalogowy: 78957
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-6
Modelowanie kompetencyjne jako narzędzie integracji procesów w inżynierii przedsięwzięć budowlanych
Dariusz Walasek
Tomasz Wojtkiewicz
nr katalogowy: 99303
10.15199/33.2016.06.47
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-5
Cechy sensoryczne i czynniki warunkujące jakość mięsa
Magdalena Górska
nr katalogowy: 98641
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2018-5
NEW BOOKS NOWE KSIĄŻKI
nr katalogowy: 116746
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-7-8
Analiza pola magnetycznego w rozruszniku samochodowym z magnesami trwałymi i przekładnią planetarną
Andrzej SĘK
Krzysztof POLAKOWSKI
nr katalogowy: 3818
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2004-7-8
Cechy strukturalne i właściwości kompozytów uzyskanych metodą mechanicznej syntezy aluminium i tlenków metali
BŁAŻ L.
nr katalogowy: 2057
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-2
Tribio – najnowsza zrównoważona marka na rynku
nr katalogowy: 137416
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-9
Stosowanie niskich dawek granulatów i ekstraktów chmielowych do produkcji klasycznych piw dolnej fermentacji
K. Baranowski
nr katalogowy: 20538
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Możliwości zastosowania systemu bezpieczeństwa żywności wytwarzanej według technologii warzyw i owoców mało przetworzonych WOMP
K. Szołtysek
M. Gugała
nr katalogowy: 6752
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Jakość handlowa pieczywa w 2022 r.
nr katalogowy: 139670
OPAKOWANIE 2022-11
Wysokim ciśnieniem w powietrze
nr katalogowy: 140512
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-5
Wpływ wybranych nanododatków na cechy reologiczne samozagęszczającej się mieszanki betonowej
Paweł Niewiadomski
Andrzej Ćwirzeń
Jerzy Hoła
nr katalogowy: 105667
10.15199/33.2017.05.31
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2018-1
PROBLEMY BEZPIECZEŃSTWA PODSYSTEMU MONTAŻOWEGO W SYSTEMIE PRODUKCYJNYM
Jerzy ŁUNARSKI
nr katalogowy: 113200
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2016-2
WYBRANE ZAGADNIENIA KONSTRUKCYJNO-TECHNOLOGICZNE POŁĄCZEŃ MONTAŻOWYCH
nr katalogowy: 98588
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Wpływ sposobu prażenia kawy na jej cechy sensoryczne
Joanna Maria Klepacka
Anna Gątarska
nr katalogowy: 143010
10.15199/65.2023.4.4
kawa
ziarna
palenie
cechy sensoryczne
coffee
beans
roasting
sensory characteristics
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-11
Określenie wpływu dodatku kwasu askorbinowego na wybrane cechy jakościowe błyskawicznych makaronów ekstrudowanych
nr katalogowy: 72177
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2012-6
Bezpieczeństwo elektrowni jądrowych z reaktorami III generacji oferowanych Polsce Część III. Podstawowe cechy bezpieczeństwa rozwiązań projektowych jądrowych bloków energetycznych oferowanych Polsce
Władysław Kiełbasa
nr katalogowy: 68315
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-5
Mało poznany grzyb pleśniowy Galactomyces geotrichum w wyrobach mlecznych
Anna Grygier
Kamila Myszka
Magdalena Rudzińska
nr katalogowy: 98612
10.15199/65.2016.5.6
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
Wpływ dodatku ekspandowanych nasion szarlatu na cechy ciasta i jakość pieczywa pszennego
Grażyna Cacak-Pietrzak
Alicja Ceglińska
Tadeusz Haber
nr katalogowy: 4764
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
Lód od zaraz
nr katalogowy: 79806
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-4
Analiza wyników badań jakości energii elektrycznej
Ryszard Beniak
Arkadiusz Gardecki
Jerzy Hickiewicz
Leszek Kosiorek
Zbigniew Kowalski
Józef Moc
Waldemar Skomudek
nr katalogowy: 15245
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2017-11
Nowości od Seco Tools Seco modernizuje Perfomax aby zoptymalizować wydajność wiercenia
nr katalogowy: 110609
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1994-6
Bezpieczeństwo techniczne w Petrochemii Płock SA
STANISŁAW GRALAK
nr katalogowy: 43142
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2008-1
Przenośny komputer Kyman
nr katalogowy: 32735
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-7
Zgrzewanie tektury surowej z tworzywami sztucznymi
ALEKSANDER KLEPACZKA
nr katalogowy: 28058
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Metody sensoryczne w kontroli jakości
Anna Wachowicz
nr katalogowy: 69072
OPAKOWANIE 2015-7
Konsumpcja z czystym sumieniem podczas spaceru
nr katalogowy: 92410
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8
Budowanie silnej pozycji marki na rynku poprzez właściwe wyznaczenie trwałości produktów Przegląd badań stosowanych do oceny trwałości Cz. IV. Badania trwałości piwa
Wojciech Piasecki
nr katalogowy: 93071
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-11
ZIMOBET - sposób na zimę
nr katalogowy: 31591
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Świeże najlepsze
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
nr katalogowy: 29642
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-5
Właściwości odżywcze wołowiny kulinarnej
Marek Cierach
nr katalogowy: 35404
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-10
Ultradur - uniwersalne rozwiązanie do wszystkich zastosowań
nr katalogowy: 123075
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-8
Firma Bosch Rexroth obchodzi 25-lecie działalności w Polsce
nr katalogowy: 100184
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-9
Projekt zestawu do adaptacyjnej redukcji zakłóceń w głosowym systemie identyfikacji osób
Jakub KAŹMIERCZAK
Andrzej P. DOBROWOLSKI
nr katalogowy: 79552
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2010-2
Lutowanie dyfuzyjne tytanu i jego stopu na osnowie fazy TiAl (γ)
Zbigniew Mirski
Maciej Różański
nr katalogowy: 51428
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2011-1
Cechy widm impedancyjnych stali w zaczynie cementowym, zaprawie i betonie
MARIUSZ JAŚNIOK
nr katalogowy: 57217
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-3
Wpływ nowoczesnych metod nastrzykiwania na wybrane cechy jakościowe wyrobów mięsnych
Marian K. Panasiewicz
Grzegorz Łysiak
nr katalogowy: 125702
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-2
Monitorowanie i weryfikowanie jakości surowców i produktów
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 125178
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Odporność organizacji i jej wyznaczniki
Elżbieta Skrzypek
Adam Skrzypek
nr katalogowy: 142879
10.15199/46.2023.2.1
odporność
odporność organizacyjna
determinanty odporności
organizacja odporna
resilience
organisational resilience
resilience determinants
resilient organisation
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Nowoczesne piece firmy Europa
nr katalogowy: 33746
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-2
Innowacje w sokownictwie
Jan Oszmiański
nr katalogowy: 33417
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-1
Źródła niepewności w analizie systemów elektroenergetycznych
Sylwester ROBAK
nr katalogowy: 32348
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-10
Rodzaje i właściwości gipsowych zapraw tynkarskich
Jacek Urban
nr katalogowy: 30614
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2007-8
Marketing partnerski na rynku produktów hutniczych
PRZEMYSŁAW MUSIAŁ
nr katalogowy: 29066
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
Nowoczesne piece firmy Europa
nr katalogowy: 37749
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Jakość wyrobów czekoladowych nie najlepsza
nr katalogowy: 37348
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-7
Efektywne wykorzystanie energii elektrycznej w piecach jarzeniowych
Ryszard NIEDBAŁA
nr katalogowy: 36511
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-5
Efektywne wykorzystanie energii elektrycznej w piecach jarzeniowych
Ryszard NIEDBAŁA
nr katalogowy: 34933
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-3
Modelowanie rozmyte rezystancyjnych pieców komorowych
Jacek KUCHARSKI
nr katalogowy: 24551
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-2
Tynki akrylowe Dryvit zauważ różnicę
nr katalogowy: 24220
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-3
Wołowina kulinarna cz. II – wartość odżywcza i cechy tekstury
Monika Modzelewska-Kapituła
Weronika Zduńczyk
Katarzyna Tkacz
nr katalogowy: 130895
skład chemiczny
barwa
cechy sensoryczne
chemical composition
colour
sensory properties
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-7
Wyniki kontroli IJHARS
nr katalogowy: 106817
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-1
Silikaty w budownictwie energooszczędnym
nr katalogowy: 32501
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Dobre praktyki
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 31169
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-9
Barwa mięsa
Tadeusz Kołczak
nr katalogowy: 29831
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-12
Wielopunktowy pomiar ciśnienia i temperatury w mikroreaktorach chemicznych
PAWEŁ KNAPKIEWICZ
nr katalogowy: 40391
GOSPODARKA WODNA 2008-12
Ocena skuteczności uszczelniania folią zbiornika sulejowskiego
ANDRZEJ SZAMOWSKI
nr katalogowy: 39963
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-11
Strunobetonowe stropy zespolone na prefabrykatach TT typu Comfort
Żukrowska-Wajler
nr katalogowy: 39396
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-11
Filozofia TQM szansą na skuteczne zarządzanie organizacją
Wiesław ŁUKASIŃSKI
Tadeusz SIKORA
nr katalogowy: 39182
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-2
Kukurydza część 1. Właściwości fizyczne
HenryK GąSioroWSKi
nr katalogowy: 24129
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-1
Silikaty - podstawowy materiał w budownictwie pasywnym
nr katalogowy: 23670
OPAKOWANIE 2019-3
Innowacyjne opakowania giętkie z Drukarni "Jasło"
nr katalogowy: 119315
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-4
Odpływ ścienny Scada - 3 zalety i wiele korzyści
nr katalogowy: 95460
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-2
Tribio – najnowsza zrównoważona marka na rynku
nr katalogowy: 137416
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2008-4-5
Ochrona katodowa zbiorników paliwowych w świetle aktualnych przepisów i norm
WOJCIECH SOKÓLSKI
nr katalogowy: 34300
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2007-4
WAŻNE przed zakupem płytek
nr katalogowy: 31629
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-11
Pośrednie układy chłodzenia zasilane zawiesiną lodową
BEATA NIEZGODA-ŻELASKO
WOJCIECH ZALEWSKI
ŁUKASZ MIKA
BOGUSŁAW GÓRSKI
nr katalogowy: 30983
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Substancje dodatkowe stosowane w serowarstwie
MAŁGORZATA ZIARNO
DOROTA ZARĘBA
nr katalogowy: 30674
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
400-letnia tradycja
nr katalogowy: 29583
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-8
Model zarządzania jakością usług
Joanna DZIADKOWIEC
nr katalogowy: 29393
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-I
Krzywa światłości diody LED
Władysław DYBCZYŃSKI
nr katalogowy: 27612
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-6
Jakość odwodnienia poznaje się po połączeniach
Ireneusz Siczek
nr katalogowy: 26985
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-12
Opracowanie i realizacja programowych bloków funkcyjnych w sterownikach EAZ
ROBERT SUCHECKI
nr katalogowy: 40378
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-12
Metoda oscylometryczna pomiaru ciśnienia tętniczego krwi - modelowanie układu
Barbara JUROSZEK
nr katalogowy: 40250
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
Marketing żywności ekologicznej
BOGNA PILARCZYK
nr katalogowy: 40050
GAZETA CUKROWNICZA 2008-12
Sterowanie procesami w cukrowniach XII. Statyczne i dynamiczne właściwości obiektów regulacji
Marek Ludwicki
nr katalogowy: 39883
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-10
Wpływ dodatku kwasu askorbinowego na cechy reologiczne ciasta i jakość pieczywa pszennego
BOŻENA LEWICKA
nr katalogowy: 38780
GOSPODARKA WODNA 2008-9
Gospodarcze i strategiczne znaczenie zasobów wodnych Polesia w dwudziestoleciu międzywojennym
JOANNA SPOSÓB
nr katalogowy: 38010
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2008-6
Zastosowanie dualizmu hipergrafów w dekompozycji równoległej automatów współbieżnych
Monika WIŚNIEWSKA
Marian ADAMSKI
nr katalogowy: 36206
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2008-6
Analiza konstrukcji kotłów niskotemperaturowych wodnych opalanych paliwem stałym
JAROSŁAW BARTOSZEWICZ
nr katalogowy: 35810
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-5
ERGO certyfikacja
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 35552
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-5
Warzywa minimalnie przetworzone a skażenie mikrobiologiczne
JUSTYNA SZWEJDA
JANUSZ CZAPSKI
nr katalogowy: 26230
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-5
Przepisy Unii Europejskiej dotyczące aromatów
JOANNA GAJDA
nr katalogowy: 25843
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-2
Komputerowy system dydaktyczny DYSKCHEM jako pomoc w nauczaniu technologii chemicznej
ANDRZEJ KORCZYŃSKI
IWONA LUDOMIRSKA-PIECHUCKA
nr katalogowy: 28876
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-6
Spawarka impulsowa TracyTec TTW-800
Piotr Sopata
nr katalogowy: 99410
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-3
TRENDS CONCERNING PACKAGING INTENDED FOR COSMETICS
Aleksandra Bryk
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 139969
10.15199/180.2022.3.3
cosmetic packaging
properties
type
opakowania na kosmetyki
ich cechy
rodzaj
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-3
TRENDS CONCERNING PACKAGING INTENDED FOR COSMETICS
Aleksandra Bryk
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 139969
10.15199/180.2022.3.3
cosmetic packaging
properties
type
opakowania na kosmetyki
ich cechy
rodzaj
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-5
Wyniki kontroli jakości handlowej miodów
nr katalogowy: 148659
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Wpływ sposobu prażenia kawy na jej cechy sensoryczne
Joanna Maria Klepacka
Anna Gątarska
nr katalogowy: 143010
10.15199/65.2023.4.4
kawa
ziarna
palenie
cechy sensoryczne
coffee
beans
roasting
sensory characteristics
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Wpływ sposobu prażenia kawy na jej cechy sensoryczne
Joanna Maria Klepacka
Anna Gątarska
nr katalogowy: 143010
10.15199/65.2023.4.4
kawa
ziarna
palenie
cechy sensoryczne
coffee
beans
roasting
sensory characteristics
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Wpływ sposobu prażenia kawy na jej cechy sensoryczne
Joanna Maria Klepacka
Anna Gątarska
nr katalogowy: 143010
10.15199/65.2023.4.4
kawa
ziarna
palenie
cechy sensoryczne
coffee
beans
roasting
sensory characteristics
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Jakość przewozów pasażerskich na przykładzie transportu kolejowego
Mariusz KUBAŃSKI
nr katalogowy: 113585
10.15199/48.2018.5.4
jakość
cechy jakościowe
transport kolejowy
quality
quality features
railway transport
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-3
Bezpieczeństwo i higiena w łazience
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 115907
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2017-2
Kawiarnia Five Points w Bratysławie
Angelika Ogrocka
nr katalogowy: 106746
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-4
Określenie wpływu dodatku kwasu askorbinowego na wybrane cechy jakościowe błyskawicznych makaronów ekstrudowanych
Agnieszka Wójtowicz
nr katalogowy: 34490
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Podstawowe surowce piekarskie:Mąka (cz. I)
nr katalogowy: 34455
DOZÓR TECHNICZNY 2008-2
Zawory bezpieczeństwa sterowane - sprawdzanie działania i kontrola nastaw
TADEUSZ JÓŹWIK
nr katalogowy: 33877
OPAKOWANIE 2008-2
Projektowanie opakowania jednostkowego dla wybranych (specyficznych) segmentów rynkowych
Jadwiga Szymczak
Magdalena Ankiel-Homa
nr katalogowy: 33273
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-1
Dodatek mąki żytniej modyfikowanej przez obróbkę cierną do ciasta żytniego poprawia niektóre cechy pieczywa
nr katalogowy: 32430
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2007-12
Z prasy technicznej - Surowce do farb, Galwanotechnika
nr katalogowy: 31800
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-10
Bezpiecznie i ciepło z termoizolacją PIR firmy EcoTherm
nr katalogowy: 30624
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2007-8-9
Głosowy PIN - uwierzytelnianie użytkownika z wykorzystaniem algorytmu weryfikacji mówcy
Artur JANICKI
Grzegorz TYSZKA
nr katalogowy: 29666
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH