Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Inspiracje na nowy sezon. Rozmowa z Barbarą Borowicz
nr katalogowy: 128314
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-11
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
nr katalogowy: 81125
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
nr katalogowy: 80050
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
Agnieszka Patrzykąt
nr katalogowy: 80095
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2016-4
Polskie płytki ceramiczne na targach CERSAIE 2016
Lidia Czubowicz
nr katalogowy: 102951
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-2
Wpływ projektowania graficznego na środowisko naturalne
FABRICE PELTIER
nr katalogowy: 147465
OPAKOWANIE 2006-11
Twórcy kalendarza Kolory Pasji 2007 są już znani
nr katalogowy: 21914
OPAKOWANIE 2004-11
Kolory dzieciństwa w Centrum Sztuki Współczesnej
I.K-T.
nr katalogowy: 3389
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Kolory na słodko. Rozmowa z Bożeną Sikoń-Wojtal
nr katalogowy: 131205
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Kolory na słodko. Rozmowa z Bożeną Sikoń-Wojtal
nr katalogowy: 131205
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-2
Kobiecość musi być wygodna
nr katalogowy: 96734
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-3
Kolor włókna alpak i jego określenie z wykorzystaniem kolorymetru
Anna Morales Villavicencio
Roman Niżnikowski
nr katalogowy: 132316
10.151199/60.2021.3.1
alpaka
włókno
naturalne kolory
kolorymetr
CIELab
alpaca
fiber
natural colors
colorimeter
CIELab
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-3
Kolor włókna alpak i jego określenie z wykorzystaniem kolorymetru
Anna Morales Villavicencio
Roman Niżnikowski
nr katalogowy: 132316
10.151199/60.2021.3.1
alpaka
włókno
naturalne kolory
kolorymetr
CIELab
alpaca
fiber
natural colors
colorimeter
CIELab
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-7
Kolory firmowe - kiedy CMYK, a kiedy RGB
Marzena Matuszewska
nr katalogowy: 92607
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-2
Nowe trendy na przedwiośnie
nr katalogowy: 137413
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-10
Wykorzystanie przędz mieszankowych z włókien naturalnych w dzianinach na wyroby o podwyższonym komforcie użytkowania
Jolanta Janicka
Agnieszka Walak
Elżbieta Mielicka
Karel Sanda
Zdenka Ledrova
nr katalogowy: 63508
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-2
Nowe trendy na przedwiośnie
nr katalogowy: 137413
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Styl angielski z Małgorzatą Weber Wesołych Świąt
nr katalogowy: 147662
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
MARKETING - Kolory sprzedaży
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 148027
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Świąteczne dekoracje
nr katalogowy: 104867
OPAKOWANIE 2006-7
Kalendarz tworzony z pasją
nr katalogowy: 17943
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 132516
OPAKOWANIE 2004-5
Kalendarz firmy Cezex Kolory Dzieciństwa
nr katalogowy: 3209
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-10
Gra w kolory
Ewa Górska
nr katalogowy: 11569
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-3
Kolorowa łazienka
Iwona Kubis
nr katalogowy: 7818
OPAKOWANIE 2004-7
Nagroda dla Kalendarza Kolory Życia
E.M.
nr katalogowy: 3287
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 132516
OPAKOWANIE 2004-8-2
Kolory Dzieciństwa
E.M.
nr katalogowy: 3435
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-7-8
Symfonia śródziemnomorska
nr katalogowy: 12039
SZKŁO I CERAMIKA 2006-1
Złoty Rubin
B. Ziemba
nr katalogowy: 21033
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-1
Nowe propozycje Korziliusa
nr katalogowy: 7747
OPAKOWANIE 2005-10
Finał konkursu - Kolory Ziemi 2006
nr katalogowy: 11315
OPAKOWANIE 2006-8-2
Avery Ultra Metallics - nowoťŠ w zakresie samoprzylepnych folii winylowych
nr katalogowy: 17887
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-12
Wszelkie wzory i kolory
nr katalogowy: 4341
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Smak i kolor roku
nr katalogowy: 131206
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-1
Odzież skórzana
M. Druri
nr katalogowy: 19996
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Smak i kolor roku
nr katalogowy: 131206
OPAKOWANIE 2017-10
Nowe farby otwierają nowe rynki! - część III
nr katalogowy: 110043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 131214
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-7
Obuwie - bogactwo form, kolorów i wzorów
T. Ibek
nr katalogowy: 13768
AUTO MOTO SERWIS 2023-2
Od redakcji
Szymon Kardasz
nr katalogowy: 142211
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 131214
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-3
KONKURS PERŁY CERAMIKI UE 2021 – NOMINACJE
nr katalogowy: 133624
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzynskiej-Komorowskiej - Wiewiórka z wegańskim lukrem
nr katalogowy: 149864
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Oświetlenie tworzy klimat
nr katalogowy: 36581
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2012-4
Salonik kąpielowy na poddaszu
Izabela Mikita
nr katalogowy: 72730
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-6
BHP W SIECI
nr katalogowy: 77225
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2023-2
KONKURS PERŁY CERAMIKI UE 2023 – NOMINACJE
nr katalogowy: 143849
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-1
Utrwalenie barwy nubuków obuwiowych
Krzysztof Galczak
nr katalogowy: 23816
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-2
Łazienka zrobiona na szaro
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 91583
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-9
"Gatta" dla najmłodszych
nr katalogowy: 93526
AUTO MOTO SERWIS 2023-2
Od redakcji
Szymon Kardasz
nr katalogowy: 142211
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-9
Sprzętowa implementacja zachłannego algorytmu kolorowania grafu
BERNARD WYRWOŁ
nr katalogowy: 54260
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-1
Faktury, kolory, skóry, lakier, futro...
TERESA IBEK
nr katalogowy: 32888
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-7
Moda, a jakość obuwia
TERESA IBEK
nr katalogowy: 36914
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-4
Kolory herbaty - czarny
nr katalogowy: 25264
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Kolory herbaty - zielony
nr katalogowy: 24635
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Kolory herbaty - ulung
nr katalogowy: 23968
OPAKOWANIE 2007-1
Wystawy Obsesji Papieru i Kolorów Pasji
nr katalogowy: 23720
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Kolory herbaty - biały
nr katalogowy: 23301
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-3
Drodzy Czytelnicy!
Drodzy.Czytelnicy
nr katalogowy: 58501
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-6
Dekoracje tortów weselnych - trendy 2015
nr katalogowy: 91504
AUTO MOTO SERWIS 2021-1
Praktyka warsztatowa – Naprawy blacharsko-lakiernicze
nr katalogowy: 134565
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-9
Tendencje mody, kolorystyka
TERESA IBEK
nr katalogowy: 29961
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-12
Przepych, bogactwo, brylanty,wzory, kolory...
TERESA IBEK
nr katalogowy: 23623
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2011-4
Formy i kolory w łazience
Agnieszka Mazur
nr katalogowy: 64676
AUTO MOTO SERWIS 2024-3
Srebrne, czarne i brązowe samochody mają najwyższy średni przebieg w Polsce
nr katalogowy: 149089
OPAKOWANIE 2021-8
Kolory luminescencyjne: szczególne wyzwanie dla kontroli jakości
nr katalogowy: 133076
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-9
Ściany licowe z cegieł i bloczków silikatowych
nr katalogowy: 62582
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2017-4
Moda w andel'sie Na wiosnę i lato
A.Z.
nr katalogowy: 105292
OPAKOWANIE 2017-9
Nowe farby otwierają nowe rynki! - część II
nr katalogowy: 109695
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2012-3
Środki chemiczne dla przemysłu skórzanego
nr katalogowy: 66794
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-5
Autentyzm i wyrafinowanie
KATARZYNA MACIEJEWSKA SERRA
nr katalogowy: 113696
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2013-7
felieton krótki i nieregularny - Felieton wakacyjny
Agnieszka Królikowska
nr katalogowy: 78083
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-2-3
Technika na co dzień
nr katalogowy: 124557
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Inspiracje na nowy sezon. Rozmowa z Barbarą Borowicz
nr katalogowy: 128314
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2024-4
Porównanie modeli przestrzeni barw CIE CAM i CIE LAB w celu lepszej automatyzacji optycznej kontroli jakości
Michał MAJ
Damian PLISZCZUK
Tomasz CIEPLAK
Łukasz MACURA
nr katalogowy: 148151
10.15199/48.2024.04.51
Fotografia obliczeniowa
różnica kolorów
kontrola jakości
przestrzenie barw
Computational photography
color difference
quality control
color spaces
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-8
Kolory w branży mięsnej
nr katalogowy: 86266
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2011-2
NOMINACJE - Konkurs PERŁY CERAMIKI UE 2011
nr katalogowy: 60540
OPAKOWANIE 2017-8
Nowe farby otwierają nowe rynki! - część I
nr katalogowy: 108858
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-7-8
Na wiosnę i lato
nr katalogowy: 61857
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
Świątecznie i wiosennie
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 125304
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-7-8
Szczególne właściwości wyróżniające wody naturalne - mineralne i źródlane
T. Latour
nr katalogowy: 20577
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-3
bhp w sieci
nr katalogowy: 104464
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-2
Z widokiem na las
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 132441
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-2
Z widokiem na las
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 132441
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-9
Tendencje i innowacje w zakresie czyszczenia fleksograficznych zespołów drukujących
Wojciech Barabasz
nr katalogowy: 139439
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-8
Moda damska na sezon wiosna-lato 2019 Radosna zabawa modą
MAGDA DRURI
nr katalogowy: 115472
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-11
Ochrona oczu w rolnictwie
Filip Kadłuczka
nr katalogowy: 48214
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Torty - trochę o historii
nr katalogowy: 97332
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2023-2
KONKURS PERŁY CERAMIKI UE 2023 – NOMINACJE
nr katalogowy: 143849
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
VIII Kulinarny Festiwal Kwiatów Jadalnych
nr katalogowy: 145007
OPAKOWANIE 2013-5
Spektralny pomiar koloru - przekleństwo czy błogosławieństwo
VOLKER SCHOENFELD
SABINE RIEMENSCHNEIDER
nr katalogowy: 76618
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-4
Prezentacja kolekcji nominowanych w trzeciej edycji konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2020
nr katalogowy: 129674
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2008-1
Płytki imitujące materiały naturalne
Maria Tyniec
nr katalogowy: 33801
OPAKOWANIE 2023-12
Naturalne polimery jako substytuty plastiku
nr katalogowy: 146676
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-2
Nowoczesne technologie, artystyczne formy
MAGDA DRURI
nr katalogowy: 50079
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-6-7
Środki chemiczne dla przemysłu skór
nr katalogowy: 45268
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-7-8
Prostota i pragmatyzm
Magda Druri
nr katalogowy: 61858
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-7-8
Moda damska na sezon wiosna-lato 2020 Nowatorska i praktyczna
MAGDA DRURI
nr katalogowy: 121768
AURA 2016-9
CIEKAWOSTKI TECHNOLOGICZNE ZE ŚWIATA
Adam Wieczorek
nr katalogowy: 100675
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Linie piekarskie Kaak – przemysłowa ilość, rzemieślnicza jakość
nr katalogowy: 133280
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-3
KONKURS PERŁY CERAMIKI UE 2021 – NOMINACJE
nr katalogowy: 133624
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-5
Tortilla najpopularniejszym produktem spożywanym w Meksyku
nr katalogowy: 150892
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-2-3
Kolory projektowania
Krzysztof M. Brzeziński
nr katalogowy: 89731
10.15199/59.2015.2-3.14
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-9
Środki chemiczne dla garbarstwa i futrzarstwa
nr katalogowy: 6088
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-6
Czy środowisko naturalne da szansę branży papierniczej
Michał Jarczyński
nr katalogowy: 18870
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-10
Winne dziwactwa
winny maniak
nr katalogowy: 116454
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-2
Nie ma to jak białe!
winny maniak
nr katalogowy: 112228
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-1
"Andropol" na targach Heimtextil
nr katalogowy: 41037
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2009-3
Nowości w kolekcji Luminor
Tacjana Pazura
nr katalogowy: 46135
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Znak firmowy - zdaniem Ślązaków
nr katalogowy: 63532
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-6
Nowoczesność i tradycja - dwa oblicza znanej węgierskiej cukierni "SUGAR"
Leszek Truskolawski
nr katalogowy: 52424
AURA 2019-4
Nowe zasady segregacji odpadów w Krakowie
nr katalogowy: 119610
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-12
Naturalne inhibitory korozji miedzi w wodzie pitnej
I. Drela
P. Falewicz
M. Klakočar-Ciepacz
T. Lesiak
nr katalogowy: 22834
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-10
Podkład podłogowy o wysokiej wytrzymałości mechanicznej oraz obniżonym śladzie węglowym
nr katalogowy: 145659
OPAKOWANIE 2009-8
Jak dobrze zaprojektować opakowanie, aby dobrze sprzedać produkt
Edyta Walecka
nr katalogowy: 46262
OPAKOWANIE 2019-11
Farba jak kameleon
nr katalogowy: 123445
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
Opowieści o winie (cz. II)
winny maniak
nr katalogowy: 120199
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-4
Prezentacja kolekcji nominowanych w trzeciej edycji konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2020
nr katalogowy: 129674
OPAKOWANIE 2007-3
Opakowania produktów naturalnych
Leszek Piecyk
nr katalogowy: 24809
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-6
Odpady opakowaniowe a środowisko naturalne
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 36086
OPAKOWANIE 2024-9
Cyfrowy druk etykiet nowoczesne ekorozwiązania z Epson SurePress
nr katalogowy: 150690
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1996-2
Nowe poglądy na oddziaływanie substancji powierzchniowo czynnych na naturalne środowisko człowieka
IWONA SZWACH
GERARD BEKIERZ
nr katalogowy: 41294
AURA 2008-3
Warunki naturalne w Polsce w świetle danych statystycznych
KAZIMIERZ GÓRKA
nr katalogowy: 34008
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2001-6
Sympozjum Naukowe nt. "Naturalne antyoksydanty w farmacji i medycynie"
Iwona Wawer
nr katalogowy: 28223
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-12
Inwestycja w naturalne materiały włókniste – to się opłaca!
Izabela Siemińska
Anna Szulc
nr katalogowy: 141067
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
Naturalne barwy, które nigdy nie blakną GNT - daj się porwać kolorom!
nr katalogowy: 29446
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Wody butelkowane w Polsce i w Europie
Teresa Latour
nr katalogowy: 37609
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-10
Świat bez odpadów
nr katalogowy: 122665
AURA 2024-6
Naturalne opakowania pomogą chronić środowisko
nr katalogowy: 149231
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-6
Z półki księgarskiej - Dietrich Braun KLEINE GESCHICHTE DER KUNSTSTOFFE (KRÓTKA HISTORIA TWORZYW SZTUCZNYCH)
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 84991
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-5
TECHNIKA NA CODZIEŃ
nr katalogowy: 82901
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-6
IZOLACJE BITUMICZNE
nr katalogowy: 120774
OPAKOWANIE 2018-3
Atrakcyjne, naturalne i inteligentne - największy wybór opakowań
nr katalogowy: 112798
CHŁODNICTWO 2024-3
Naturalny czynnik
Michał K. Wasilewski
nr katalogowy: 149169
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-4
Piękno farb dekoracyjnych
Piotr Nowacki
nr katalogowy: 88376
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Kolor – tak, ale jak?
nr katalogowy: 131204
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-1
Nowa era dla Gabbehs
Peter Gabi
nr katalogowy: 141978
OPAKOWANIE 2014-2
Tekturowe opakowania najlepsze dla środowiska
nr katalogowy: 82546
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 65784
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-6
Osłonki sztuczne w produkcji przetworów mięsnych
Ryszard Kowalski
nr katalogowy: 52216
AURA 2017-2
Zasoby naturalne na giełdzie
Piotr Skubała
nr katalogowy: 104060
10.15199/2.2017.2.4
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 118904
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-2
Czy rolnictwo europejskie będzie wykorzystywać technologię GMO?
Eliza Lubiatowska-Krysiak
Tomasz Twardowski
nr katalogowy: 74242
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-11
Osłonki do wędlin
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
nr katalogowy: 72539
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-6
Charakterystyka osłonek naturalnych i sztucznych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 92040
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-10
Zioła i przyprawy - naturalne konserwanty żywności
Agnieszka Starek-Wójcicka
Agnieszka Sagan
nr katalogowy: 140125
mięso
utlenianie lipidów
zioła i przyprawy
związki bioaktywne
naturalne konserwanty
meat
lipid oxidation
herbs and spices
bioactive compounds
natural preservatives
OPAKOWANIE 2018-8
Wybór właściwego aniloksa
Sonia Arcos
nr katalogowy: 115565
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Decyzja o rewitalizacji sklepu firmowego
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 82614
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Z KRAJU
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 118727
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-7
O kolorach w piekarstwie i cukiernictwie
nr katalogowy: 92079
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-8
"Arys" Dzianiny na różne okazje
Zdzisław Marzec
nr katalogowy: 93038
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Kolor – tak, ale jak?
nr katalogowy: 131204
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-4
Wyniki III edycji konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2021
nr katalogowy: 135290
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-9
Tendencje i innowacje w zakresie czyszczenia fleksograficznych zespołów drukujących
Wojciech Barabasz
nr katalogowy: 139439
OPAKOWANIE 2013-7
Ocena cyklu życia etykiet samoprzylepnych
ROBERT TAYLOR
nr katalogowy: 77729
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-4
Zrównoważony rozwój
Piotr Dominik
nr katalogowy: 43724
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-11
Pozyskiwanie osłonek naturalnych
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
nr katalogowy: 117244
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-3
Sources of Natural and Man-Made Electromagnetic Disturbances
Vera I. LARKINA
Yurij Ya. RUZHIN
nr katalogowy: 50425
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-1
Naturalna wełna mineralna nowej generacji jako spełnienie zasad zrównoważonego rozwoju
Ewa Kosmala
nr katalogowy: 49250
AURA 2014-4
RECENZJE
Kinga Bonenberg
nr katalogowy: 83375
AURA 2009-4
Metale ciężkie w osadach ściekowych
MACIEJ ŁĘCZYCKI
nr katalogowy: 44057
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-9
Atrakcyjność włókien naturalnych
nr katalogowy: 46992
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-9
Niekontrolowane wycieki czynnika roboczego z instalacji chłodniczych
Urszula Stęplewska
Magdalena Wróbel-Jędrzejewska
nr katalogowy: 79243
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-11-12
Naturalne składniki roślin o właściwościach konserwujących
Bożena Sosnowska
nr katalogowy: 64620
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2012-5
Naturalne pole temperatury gruntu (dokończenie)
CZESŁAW OLEŚKOWICZ POPIEL
JANUSZ WOJTKOWIAK
nr katalogowy: 67330
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2012-4
Naturalne pole temperatury gruntu
CZESŁAW OLEŚKOWICZ POPIEL
JANUSZ WOJTKOWIAK
nr katalogowy: 66898
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-11-12
Wykorzystanie barwników spożywczych w przetworach owocowo-warzywnych
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 56552
CHŁODNICTWO 2024-4
Chłodzenie pasywne i inne rozwiazania
Michał Wojciechowski
nr katalogowy: 150184
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-1
Systemy zarządzania środowiskowego
Robert Pochyluk
nr katalogowy: 9485
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-1
Systemy zarządzania środowiskowego
Robert Pochyluk
nr katalogowy: 9485
AURA 2005-11
KLASYFIKACJA ANTYBIOTYKÓW
Barbara Mickowska
nr katalogowy: 8559
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
Naturalne czynniki chłodnicze – wybór czy konieczność?
nr katalogowy: 144000
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-2
Architekci wnętrz o płytkach ceramicznych
nr katalogowy: 114399
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-7
Cyfrowe sposoby uszlachetniania druków: efekt metalizowania
Svitlana Khadzhynova
nr katalogowy: 127290
OPAKOWANIE 2021-7
CANPACK: Odkrywamy podejście do partnerstwa
nr katalogowy: 132603
OPAKOWANIE 2021-8
Wykładnicza poprawa jakości etykiet
nr katalogowy: 133075
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Zdrowe orzeźwienie
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 4201
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Aromaty naturalne w przemyśle spożywczym
Beata Zagroba
nr katalogowy: 105822
CHŁODNICTWO 2009-6
Perspektywy chillerów amoniakalnych w chłodnictwie i klimatyzacji w Europie
JENS K. LARSEN
nr katalogowy: 45014
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Aromaty naturalne wyizolowane z surowców roślinnych
Krystyna Nowak
Barbara Żmudzińska-Żurek
nr katalogowy: 44555
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-10
Osłonki do wędlin naturalne i sztuczne
Hanna Gajewska-Szczerbal
nr katalogowy: 47489
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-7
Wykorzystanie fosfogipsu w aspekcie ochrony środowiska naturalnego
Marek Zieliński
nr katalogowy: 20390
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-12
Możliwości wykorzystania hydrokoloidów w produkcji makaronów
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 81085
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Skuteczny wymiatacz
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 12003
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
KRUSZWICA Olej z Esencją Masła - nowość dla profesjonalistów
nr katalogowy: 112140
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-11
Świetlik tunelowy
nr katalogowy: 21829
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-5
Nieźle, ale drogo
J. Knyziak
nr katalogowy: 182
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Żywienie uzdrowione
nr katalogowy: 18588
OPAKOWANIE 2004-12
Powrót mleka do butelki
nr katalogowy: 3412
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2004-11
Systemy wentylacji hybrydowej. (Część l)
Dorota Bzowska
nr katalogowy: 911
AURA 2004-12
TRADYCJA - WSPÓŁCZESNOŚĆ - PRZYSZŁOŚĆ
Zbigniew Szpil
nr katalogowy: 656
AURA 2004-7
TOKSYNY SĄ WŚRÓD NAS
Andrzej Mizera
nr katalogowy: 568
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-5
Trendy: naturalne aromaty i ekstrakty roślinne
nr katalogowy: 98608
MATERIAŁY BUDOWLANE 2021-6
Jakie wykończenie dachówki ceramicznej najlepiej wybrać?
nr katalogowy: 132150
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Polifenole jako naturalne antyoksydanty w żywności
Justyna Rosicka-Kaczmarek
nr katalogowy: 4917
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-10
Od sera do sera
P. Koczoń
nr katalogowy: 14920
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-6
Polska Izba dodatków do Żywności
nr katalogowy: 1642
CHŁODNICTWO 2014-5
V Konferencja TEKO "Nowoczesne Technologie Chłodnicze: Naturalne czynniki chłodnicze - szanse i zagrożenia"
nr katalogowy: 84388
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH