Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Czasopismo
|
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
Rocznik 2008 - numer 3
Treść płatna
Jeśli masz wykupiony/przyznany dostęp -
zaloguj się
.
Skorzystaj z naszych propozycji zakupu!
Zeszyt
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - e-zeszyt (pdf) 2008-3
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
21.50 zł
Do koszyka
Prenumerata
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - prenumerata cyfrowa
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
Nowość
264.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - papierowa prenumerata roczna + wysyłka
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - papierowa prenumerata roczna
336.00 zł brutto
311.11 zł netto
24.89 zł VAT
(stawka VAT 8%)
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - pakowanie i wysyłka
42.00 zł brutto
34.15 zł netto
7.85 zł VAT
(stawka VAT 23%)
378.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - PAKIET prenumerata PLUS
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - PAKIET prenumerata PLUS
432.00 zł brutto
400.00 zł netto
32.00 zł VAT
(stawka VAT 8%)
432.00 zł
Do koszyka
Publikacje w tym zeszycie
Dobro zaklęte w kruszynie chleba (cz. II)
Władysław Migdał
nr katalogowy: 33725
Najważniejsze czynniki wpływające na poziom cen ziarna pszenicy
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 33726
Powrót do zbóż etnicznych - pieczywo MIX "SPORT" i MIX "FITNESS"
Anna Lebiedzińska
Jan Szczypski
Radosław Żbikowski
Jakub Czaja
Piotr Szefer
nr katalogowy: 33727
Plany Stowarzyszenia na 2008 rok
Małgorzata Wojnarowska
nr katalogowy: 33728
Krajowe Forum Piekarstwa i Cukiernictwa branżową płaszczyzną do dyskusji nad usprawnieniem kształcenia w zawodzie piekarz i cukiernik.
nr katalogowy: 33729
Opakowania a środowisko
Renata Gasparska
nr katalogowy: 33730
Trojszyki w piekarni i cukierni oraz ich zwalczanie
Stanisław Ignatowicz
nr katalogowy: 33731
Wartości średnie
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 33732
Informatyka w piekarni i cukierni
MACIEJ LATAWIEC
nr katalogowy: 33733
Chałupnicza produkcja wyrobów spożywczych w budynku mieszkalnym
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 33734
Słabe mąki
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 33735
Zaparzanie mąki
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 33736
Technologia odroczonego wypieku pieczywa z zastosowaniem spowalniania fermentacji kęsów ciasta (cz.I)
Magdalena Kot
nr katalogowy: 33737
Od intuicji do trafnych decyzji w zarządzaniu dyspozycjami - krótkie wprowadzenie w kompleksowy obszar przedsiębiorstwa
nr katalogowy: 33738
Ireks Prokopowicz - sukces nie tylko rynkowy
nr katalogowy: 33739
Piekarnia Okruszek w Białymstoku - jak skorzystać z fi nansowych środków unijnych?
nr katalogowy: 33740
Mechanizacja produkcji sposobem na brak pracowników
nr katalogowy: 33741
Z C.Witt-backaldrin w St. Lambrecht
Marta Stus
nr katalogowy: 33742
Zwycięstwo zdrowego rozsądku - koniec z powielaczowym tworzeniem przepisów?
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 33743
HEUFT - najwyższa jakość wypieku, maksymalne oszczędności, stuprocentowa satysfakcja.
nr katalogowy: 33744
Tradycja i nowoczesność.Z wizytą w Piekarni Warmińskiej w Braniewie
Jacek Szczepaniak
nr katalogowy: 33745
Nowoczesne piece firmy Europa
nr katalogowy: 33746
Jak należy rozumieć "etykę biznesu"? (cz. II)
Franciszek Hułas
nr katalogowy: 33747
3 x M
Renata Zawadzka Ben-Dor
nr katalogowy: 33748
Nowe prawo konsumenckie
Marta Stus
nr katalogowy: 33749
Chleb to podstawa
nr katalogowy: 33750
Śniadanie - może w piekarni?
nr katalogowy: 33751
Mrożone przekąski
nr katalogowy: 33752
Ekspresy dla cukierni i kawiarni
nr katalogowy: 33753
Mistrzowski pokaz w Sobieskim
nr katalogowy: 33754
CUKIERNICTWO
nr katalogowy: 33755
Sweet & Bake rośnie jak na drożdżach
nr katalogowy: 33756
AGRO POLSKA
nr katalogowy: 33757
Na sucho i na mokro
nr katalogowy: 33758
Herbaciane czary-mary
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 33759
Eliminacje do Turnieju. 7-9 kwietnia - finał we Wrocławiu
nr katalogowy: 33760
NAJWIĘKSZY PIERNIK WYKONALI UCZNIOWIE Z ZSS W BYDGOSZCZY
Mirosława Czarnecka-Kowalska
Małgorzata Kendziora-Ptasznik
Barbara Morawska
nr katalogowy: 33761
Sigep - na wskroś czekoladowy
nr katalogowy: 33762
Fabbri - nie można przeoczyć!
nr katalogowy: 33763
Międzynarodowe Sympozjum Lodowe
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 33764
Dobra ekspozycja to krok do sukcesu
nr katalogowy: 33765
Lodziarnia - wabik
Marek Perzyński
nr katalogowy: 33766
Składki na ubezpieczenia i zaliczka na podatek od nagród, odpraw, ekwiwalentów i paczek
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 33767
Darowizna artykułów spożywczych i innych towarów po nowelizacji ustawy o podatku od towarów i usług
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 33768
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 33769
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 33770
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH