Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-5
Przywództwo (5) Charakter menedżera: przyznanie się do błędu i przeprosiny
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 116511
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-3
Zespół w działaniu
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 106444
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Jak uczynić firmę doskonalszą od wewnątrz Część. 4. Pracownicy samoorganizują swoje zespoły
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 118024
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-6
Przywództwo (6) Charakter menedżera: umiejętność korzystania z intuicji
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 117571
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-11
Jak uczynić firmę doskonalszą od wewnątrz Część. 2. Co to takiego ta holakracja?
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 116909
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-1
Zarządzanie pracownikami - Przywództwo (1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 111953
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-2
Zarządzanie pracownikami - Przywództwo (2) Charakter menedżera: wewnętrzna dyscyplina i konsekwencja w działaniu
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 113073
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Narzędziownia menedżera Część 2: Strategia i marketing Odc. 9. Gdy pojawia się potrzeba nowych rozwiązań - Design Thinking (3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 112499
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-4
Zarządzanie pracownikami - Przywództwo (4) Charakter menedżera: elastyczne uczenie się i uczenie innych
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 115176
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-3
Zarządzanie pracownikami - Przywództwo (3) Charakter menedżera: stanie na straży dobrych wartości
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 114147
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-4
Siła synergii
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 108652
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-5
O różnorodności w zespołach (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 109926
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Akademia Mistrza – jak mówić do pracowników (cz.3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 50255
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-2
Akademia Mistrza - jak mówić do pracowników (cz.2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 49824
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
Akademia Mistrza - jak mówić do pracowników (cz.1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 49462
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Słucham i rozumiem - otwarty dialog Część 2: Rozmowa jako wyrażanie siebie...
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 85516
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
Słucham i rozumiem - otwarty dialog Część 1: Zaczynając od początku...
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 85186
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-11
Słucham i rozumiem - otwarty dialog Część 5: Konflikt, który uczy i buduje (cz.1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 87332
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-10
Słucham i rozumiem - otwarty dialog Część 4- Synergia płynąca z różnorodności
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 87304
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-12
Akademia Mistrza - co w przyszłym roku
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 48364
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Mobbing? ...U mnie?
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 70295
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Gdy nowy pracownik wkracza z inicjatywą
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 65002
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-5
Gdy zatrudniasz - spiesz się powoli
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 67488
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Toksyczny pracownik
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 66225
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
Otwarte głowy - uczenie się w firmie
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 78894
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Gdy klient pojawia się z reklamacją
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 74654
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Taśma produkcyjna czy wyrób ręczny?
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 56937
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Akademia Mistrza - cykl 2011
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 56343
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
Akademia Mistrza - rozwijanie siebie (cz. 4) STRES
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 55900
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-1
Przywództwo (12) Stabilność emocjonalna menedżera, czyli o rozwijaniu inteligencji emocjonalnej (cz. 6)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 124793
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-6
Przywództwo (11) Stabilność emocjonalna menedżera, czyli o rozwijaniu inteligencji emocjonalnej (cz. 5)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 123793
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-4
Przywództwo (9) Stabilność emocjonalna menedżera, czyli o rozwijaniu inteligencji emocjonalnej (cz. 3) Specjaliści bez kompetencji społecznych nie mają przed sobą przyszłości
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 121652
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-4
Przywództwo (9) Stabilność emocjonalna menedżera, czyli o rozwijaniu inteligencji emocjonalnej (cz. 3) Specjaliści bez kompetencji społecznych nie mają przed sobą przyszłości
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 121651
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-3
Proces zmian – co warto wykorzystać w praktyce
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 126434
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Odc. 19. J ak powodować, aby pracownicy lepiej się u nas czuli, czyli o podejściu job crafting
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 125812
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-4
Jak uczynić firmę doskonalszą od wewnątrz Odc. 7. Uruchamiamy głos pracowników (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 119427
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-1
Przywództwo (7) Stabilność emocjonalna menedżera, czyli o rozwijaniu inteligencji emocjonalnej (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 118520
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-1
Możesz motywować pozafinansowo (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 103880
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-6
Możesz motywować pozafinansowo (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 102730
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Relacje z klientami i oddziaływanie na klienta Część 11: Obraz znaczy więcej - wykorzystanie YouTube w komunikacji z klientami
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 101618
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Produkt firmowy
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 101616
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-2
Kultura chwalenia
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 97772
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-1
Budowanie zaangażowania pracowników
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 96592
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-4
Dostrzegaj i doceniaj talenty (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 99956
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-6
Jak rozwijać pracownika - narzędzia Część 3- Praca z celami
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 91500
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Jak rozwijać pracownika - narzędzia Część 2: Praca z wizją
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 90804
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Jak rozwijać pracownika - narzędzia Część 1: Spojrzenie na rozwój...i pierwsze narzędzia
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 90359
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Jak rozwijać pracownika - narzędzia Część 6- Co jest dla pracownika ważne, czyli praca z wartościami
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 93317
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Jak rozwijać pracownika - narzędzia Część 5- Działasz tak jak myślisz - praca z przekonaniami
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 92635
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-3
Część 8- Łagodzenie fal emocji i obchodzenie dziur na drodze rozmowy, czyli o roli metafory i analogii w dialogu
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 89601
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-2
Słucham i rozumiem - otwarty dialog Część 7: Wzmacnianie motywacji do zmiany
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 89105
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Słucham i rozumiem - otwarty dialog Część 6: Rozmawiajmy o systemie
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 88779
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Jak uczynić fi rmę doskonalszą od wewnątrz Odc. 21. Czego może nas nauczyć podejście BCM?
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 126611
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Kompetencje menedżera. Cz. 5. Społeczne kompetencje menedżera (4)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 129968
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Kompetencje menedżera. Cz. 5. Społeczne kompetencje menedżera (4)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 129968
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Opór przed zmianą
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 128445
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Opór przed zmianą
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 128445
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Jak uczynić firmę doskonalszą od wewnątrz. Rozstanie z pracownikiem to też wizerunek firmy
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 127415
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Jak uczynić firmę doskonalszą od wewnątrz. Rozstanie z pracownikiem to też wizerunek firmy
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 127415
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Kompetencje menedżera Cz. 1. Wstęp do tematu kompetencji menedżera
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 127884
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Kompetencje menedżera Cz. 1. Wstęp do tematu kompetencji menedżera
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 127884
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Kompetencje menedżera. Cz. 3. Społeczne kompetencje menedżera (2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 128988
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Kompetencje menedżera. Cz. 3. Społeczne kompetencje menedżera (2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 128988
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Kompetencje menedżera. Cz. 3. Społeczne kompetencje menedżera (2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 128988
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-4
Narzędzia do prowadzenia rozmowy o zmianie
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 127391
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-4
Narzędzia do prowadzenia rozmowy o zmianie
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 127391
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Kompetencje menedżera Cz. 2. Społeczne kompetencje menedżera (1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 128327
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Kompetencje menedżera Cz. 2. Społeczne kompetencje menedżera (1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 128327
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Kompetencje menedżera Cz. 4. Społeczne kompetencje menedżera (3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 129438
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Kompetencje menedżera Cz. 4. Społeczne kompetencje menedżera (3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 129438
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-6
Matryca umiejętności
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 129594
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-6
Matryca umiejętności
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 129594
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Kompetencje menedżera. Kompetencje zarządcze menedżera (4)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 131665
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Kompetencje menedżera. Kompetencje zarządcze menedżera (4)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 131665
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Kompetencje menedżera. Kompetencje zarządcze menedżera (5)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 131988
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-3
Temperament i osobowość a motywowanie pracowników
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 132064
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-3
Temperament i osobowość a motywowanie pracowników
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 132064
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-3
Temperament i osobowość a motywowanie pracowników
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 132064
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-1
Motywowanie przez cele
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 130221
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-1
Motywowanie przez cele
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 130221
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Kompetencje zarządcze menedżera (2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 130784
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Kompetencje zarządcze menedżera (2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 130784
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Kompetencje zarządcze menedżera (3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 131201
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Kompetencje menedżera. Kompetencje zarządcze menedżera (5)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 131988
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Kompetencje menedżera. Kompetencje zarządcze (7)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 132755
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Kompetencje menedżera. Kompetencje zarządcze (7)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 132755
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-2
Czy jedynie wynagrodzenie? Motywowanie pozapłacowe
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 131283
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-2
Czy jedynie wynagrodzenie? Motywowanie pozapłacowe
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 131283
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-2
Czy jedynie wynagrodzenie? Motywowanie pozapłacowe
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 131283
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Kompetencje menedżera. Kompetencje zarządcze (6)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 132507
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Kompetencje menedżera. Kompetencje zarządcze (6)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 132507
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Kompetencje menedżera Cz. 7. Kompetencje zarządcze menedżera (1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 130236
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Kompetencje menedżera Cz. 7. Kompetencje zarządcze menedżera (1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 130236
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-6
Programowanie neurolingwistyczne a motywowanie pracowników (cz. 3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 134860
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-6
Programowanie neurolingwistyczne a motywowanie pracowników (cz. 3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 134860
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Programowanie neurolingwistyczne a motywowanie pracowników (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 133709
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Programowanie neurolingwistyczne a motywowanie pracowników (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 133709
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-4
Programowanie neurolingwistyczne a motywowanie pracowników (cz.1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 132887
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Kompetencje menedżera. Kompetencje osobiste menedżera (1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 133284
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Kompetencje menedżera. Kompetencje osobiste menedżera (1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 133284
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Kompetencje menedżera. Kompetencje osobiste menedżera (3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 134229
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Kompetencje menedżera. Kompetencje osobiste menedżera (2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 133665
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Kompetencje menedżera. Kompetencje osobiste menedżera (2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 133665
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Menedżer w dialogu (cz. 1) Rozmowa
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 135315
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-4
Programowanie neurolingwistyczne a motywowanie pracowników (cz.1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 132887
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Kompetencje menedżera. Kompetencje osobiste menedżera (4)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 134809
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Kompetencje menedżera. Kompetencje osobiste menedżera (4)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 134809
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Kompetencje menedżera. Kompetencje osobiste menedżera (3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 134229
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Kompetencje menedżera. Kompetencje osobiste menedżera (3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 134229
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Menedżer w dialogu (cz. 1) Rozmowa
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 135315
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Menedżer w dialogu (cz. 1) Rozmowa
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 135315
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Menedżer w dialogu Feedback, czyli informacja zwrotna (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 136596
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Menedżer w dialogu Feedback, czyli informacja zwrotna (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 136596
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Menedżer w dialogu Informacja zwrotna korekcyjna
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 136985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Menedżer w dialogu Informacja zwrotna korekcyjna
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 136985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Menedżer w dialogu Feedforward
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 137384
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Menedżer w dialogu. Wzmacniaj, czyli kilka słów o pochwale
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 137865
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Menedżer w dialogu. Wzmacniaj, czyli kilka słów o pochwale
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 137865
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Menedżer w dialogu. Feedback, czyli informacja zwrotna (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 136050
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Menedżer w dialogu. Feedback, czyli informacja zwrotna (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 136050
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-3
Programowanie neurolingwistyczne a motywowanie pracowników (cz. 6)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 137890
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-3
Programowanie neurolingwistyczne a motywowanie pracowników (cz. 6)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 137890
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Menedżer w dialogu Informacja zwrotna korekcyjna
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 136985
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Programowanie neurolingwistyczne a motywowanie pracowników (cz. 5)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 137022
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Programowanie neurolingwistyczne a motywowanie pracowników (cz. 5)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 137022
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Programowanie neurolingwistyczne a motywowanie pracowników (cz. 4)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 136197
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Programowanie neurolingwistyczne a motywowanie pracowników (cz. 4)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 136197
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Instruowanie Pracowników (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 141116
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Instruowanie Pracowników (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 141116
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Instruowanie Pracowników (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 141615
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Instruowanie Pracowników (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 141615
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Instruowanie Pracowników (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 141615
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Instruowanie Pracowników (cz. 3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 142145
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Instruowanie Pracowników (cz. 3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 142145
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Instruowanie Pracowników (cz. 4)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 142517
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Instruowanie Pracowników (cz. 4)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 142517
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Doskonalenie Metod Pracy (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 142960
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Doskonalenie Metod Pracy (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 142960
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Menedżer w dialogu. Pytania droga do samodzielności (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 139361
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Menedżer w dialogu. Pytania droga do samodzielności (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 139361
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Programowanie neurolingwistyczne a motywowanie pracowników (cz. 7)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 138740
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Programowanie neurolingwistyczne a motywowanie pracowników (cz. 7)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 138740
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Menedżer w dialogu. Pytania droga do samodzielności (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 138668
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Menedżer w dialogu. Pytania droga do samodzielności (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 138668
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Menedżer w dialogu. Metody pracy rozwojowej – rozwijaj bezpośrednio podległych pracowników – model GROW
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 138278
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Menedżer w dialogu. Metody pracy rozwojowej – rozwijaj bezpośrednio podległych pracowników – model GROW
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 138278
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Menedżer w dialogu. Pytania droga do samodzielności (cz. 3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 139671
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Menedżer w dialogu. Pytania droga do samodzielności (cz. 3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 139671
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Menedżer w dialogu. Rozmowy w kryzysie
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 140152
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-6
Programowanie neurolingwistyczne a motywowanie pracowników (cz. 9)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 140657
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-6
Programowanie neurolingwistyczne a motywowanie pracowników (cz. 9)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 140657
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Programowanie neurolingwistyczne a motywowanie pracowników (cz. 8)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 139849
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Programowanie neurolingwistyczne a motywowanie pracowników (cz. 8)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 139849
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Menedżer w dialogu. Rozmowy w kryzysie
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 140152
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Doskonalenie Metod Pracy (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 143454
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Doskonalenie Metod Pracy (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 143454
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Dobre relacje z pracownikami
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 143929
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Dobre relacje z pracownikami
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 143929
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-11
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w sklepie, aby proces sprzedaży odbywał się sprawnie (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 145842
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-8
Menedżer standaryzuje pracę TWI – Zapobieganie wypadkom, czyli bezpieczeństwo pracy
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 144333
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w sklepie, aby proces sprzedaży odbywał się sprawnie (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 144841
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w sklepie, aby proces sprzedaży odbywał się sprawnie (cz. 3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 146307
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w procesie sprzedaży, aby odbywał się z zakładaną jakością (cz. 3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 148028
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-5
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w procesie sprzedaży, aby odbywał się z zakładaną jakością (cz. 4)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 148555
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-2
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w procesie sprzedaży, aby odbywał się z zakładaną jakością (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 147188
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w procesie sprzedaży, aby odbywał się z zakładaną jakością (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 147659
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w procesie sprzedaży, aby odbywał się z zakładaną jakością (cz. 5)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 148921
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH