Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Zmywarka wózkowa Somengil - podbija polski rynek i zdobywa Laur PPiC
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 105333
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Instalacje wielkoi wielopiecowe Reventa w Polsce
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 104861
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Tradycja zobowiązuje - to motto Piekarni Grzybki
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 118022
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Nowa seria zmywarek wózkowych Somengil
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 112490
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
Zmywarki wózkowe Somengil coraz bardziej popularne w Polsce
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 109054
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-7
Revent - popularne piece o niskim zużyciu energii
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 106815
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Benier dzieli i rządzi
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 81751
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Revent - Ewolucja Premiera najnowszego modelu: Revent Round Oven na targach IBIE w Las Vegas
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 81749
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Revent
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 65761
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Polska premiera Systemu Studzenia Próżniowego Revent
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 68234
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-5
Revent Peter & Nurkowski zaprasza na targi firmowe
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 67473
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Z wizytą w Kolonii i Kościanie
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 66210
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Z wizytą w Rogaliku, czyli black or white ?
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 79472
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Piece Revent i zmywarki wózkowe nowej serii Multi Washer MWS dla piekarni i cukierni
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 124324
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Zmywarka Multi Washer MWS - nowoczesna i oszczędna
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 125804
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Instalacje wielko- i wielopiecowe Reventa w Polsce
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 118407
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-3
Erika - trwała jak maszyny Singera
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 104269
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-2
Systemy studzenia próżniowego dla rzemiosła i przemysłu
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 103580
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-1
Benier dzielarki do ciast luźnych Dough Master i Ekstruder do ciasta żytniego
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 103070
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Przedsiębiorstwa rodzinne - od manufaktury do giganta
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 102514
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Zmywarki wózkowe Somengil - uniwersalne rozwiązanie
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 101606
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Revent - nowa generacja pieców 2-wózkowych
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 100572
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
Revent - równomierny wypiek przy niskim zużyciu energii
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 96684
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Stary i nowy Revent
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 99138
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-6
Adam Nurkowski przedstawia przemysłowe linie Kaiser Line-CSC
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 91495
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Benier - prawdziwie przemysłowe rozwiązania
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 90791
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Unipol zbroi się po zęby
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 90355
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Revent utrzymuje wysoki poziom sprzeda
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 90354
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Dough Master - mistrz w swojej klasie Co różni dzielarkę Benier DM od reszty świata (dzielarek)?
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 92622
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Zmywarka Multi Washer - nowa funkcja: dezynfekcja
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 126606
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Revent – od sernika do chleba foremkowego
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 127405
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Revent – od sernika do chleba foremkowego
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 127405
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Multi Washer – efektywne mycie koszy
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 127409
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Multi Washer – efektywne mycie koszy
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 127409
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Linie do chleba Artezen. Dzielarki bezolejowe do chleba baltonowskiego i do forem
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 128980
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Linie do chleba Artezen. Dzielarki bezolejowe do chleba baltonowskiego i do forem
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 128980
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Warszawski Bizon łączy rzemieślniczą jakość z produkcją na skalę przemysłową
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 128983
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Warszawski Bizon łączy rzemieślniczą jakość z produkcją na skalę przemysłową
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 128983
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Polskie piekarstwo i cukiernictwo. Raport – wrzesień 2020
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 128320
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Polskie piekarstwo i cukiernictwo. Raport – wrzesień 2020
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 128320
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Artezen „oil free” – dzielarki bezolejowe
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 127879
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Artezen „oil free” – dzielarki bezolejowe
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 127879
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Revent – mocne piece
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 127878
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Revent – mocne piece
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 127878
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Revent, Multi Washer i Artezen – maszyny wielozadaniowe
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 129961
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Rewolucyjny okrągły piec Revent ONE
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 131657
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Rewolucyjny okrągły piec Revent ONE
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 131657
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Nurkowski. Oszczędne i wydajne
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 133657
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Nurkowski. Oszczędne i wydajne
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 133657
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Zmywarki Multi Washer, czyli jak obniżyć koszty mycia
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 141609
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Zmywarki Multi Washer, czyli jak obniżyć koszty mycia
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 141609
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Zmywarki Multi Washer, czyli jak obniżyć koszty mycia
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 141609
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Hybrydowe piece Revent z serii 700-H
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 139350
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Hybrydowe piece Revent z serii 700-H
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 139350
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Nurkowski obchodzi 30-lecie działalności w Polsce
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 139666
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Nurkowski obchodzi 30-lecie działalności w Polsce
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 139666
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Revent 700 Hybrid – totalna wolność wyboru
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 140147
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Revent 700 Hybrid – totalna wolność wyboru
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 140147
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
Multi Washer pozwala podnieść poziom higieny i obniżyć koszty mycia
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 144833
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Revent – nie tylko piece
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 145331
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Revent – nie tylko piece
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 145331
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
Revent – nowy rozdział: komory z innowacyjnym systemem Fresh Bake
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 148024
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-2
Nurkowski. Revent – kombi komory garowniczo-mroźnicze
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 147184
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-7
Revent: ekologia połączona z ekonomią i jakością
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 149414
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Revent – systemy komór garowniczo-chłodniczych
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 147654
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Revent – systemy komór garowniczo-chłodniczych
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 147654
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Multi Washer – po prostu mycie niskim kosztem
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 147653
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-5
Garownio-chłodnie Revent z systemem Fresh Bake
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 148549
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-10
Kombi chłodnio-garownie i piece Revent – kompletne rozwiązania szyte na miarę dla przemysłu i rzemiosła
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 150796
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH