Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Znakowanie wędlin wartością odżywczą w świetle obowiązujących przepisów UE
Piotr Szymański
nr katalogowy: 105284
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-12
Perspektywy stosowania azotynów i azotanów w przetwórstwie mięsa
Piotr Szymański
nr katalogowy: 117811
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-11
Praktyczne aspekty dotyczące kontroli wartości odżywczej wędlin
Piotr Szymański
nr katalogowy: 110533
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-1
XXXII Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 49216
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-1
XXVIII Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 32569
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-9
Substancje dodatkowe stosowane w przetwórstwie mięsa
Piotr Szymański
nr katalogowy: 29832
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-8
Substancje dodatkowe stosowane w przetwórstwie mięsa
Piotr Szymański
nr katalogowy: 29124
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-6
XXVII Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 26946
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-1
XXX Jubileuszowe Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 40721
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-6
XXIX Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 36088
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-1
XXVI Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 23523
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-11
Nowe wymagania Unii Europejskiej w zakresie stosowania azotynów i azotanów w przetwórstwie mięsnym
Piotr Szymański
nr katalogowy: 21568
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-8
Nowe wymagania Unii Europejskiej dotyczące stosowania wybranych dozwolonych substancji dodatkowych w przetwórstwie mięsa
Piotr Szymański
nr katalogowy: 86268
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-6
Krajowy Kongres Nauki o Mięsie i Technologii i XXXI Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 44877
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-3
Aktualne wymagania krajowe dotyczące stosowania dozwolonych substancji dodatkowych
Piotr Szymański
nr katalogowy: 42099
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-1
XXXVIII Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 73868
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
Nowe prawo Unii Europejskiej dotyczące znakowania żywności
Piotr Szymański
nr katalogowy: 65709
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Aktualne problemy dotyczące znakowania produktów mięsnych
Piotr Szymański
nr katalogowy: 63861
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-7
Unijny wykaz dodatków do żywności - nowe przepisy dla branży mięsnej
Piotr Szymański
nr katalogowy: 77752
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-6
XXXIX DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO
Piotr Szymański
nr katalogowy: 77440
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-9
Higiena i bezpieczeństwo żywności w przepisach Unii Europejskiej
Piotr Szymański
nr katalogowy: 16673
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-6
XXXIII Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 52219
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-1
XXXIV Dni Przemysłu Mięsnego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 56897
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-10
Aktualny stan prawny i perspektywy zmian przepisów dotyczących stosowania dozwolonych substancji dodatkowych w przetwórstwie mięsa
Piotr Szymański
nr katalogowy: 54641
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-4
Nowe przepisy Unii Europejskiej dotyczące znakowania produktów mięsnych informacją o kraju lub miejscu pochodzenia składnika podstawowego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 125969
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-11
Wybrane aspekty dotyczące kontroli stosowania azotynów i azotanów w przetwórstwie mięsa
Piotr Szymański
nr katalogowy: 102458
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-9
Aktualne problemy dotyczące stosowania azotynów w przetwórstwie mięsa w aspekcie zmian prawa żywnościowego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 101043
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-4
Nowe przepisy Unii Europejskiej dotyczące znakowania produktów mięsnych informacją o kraju lub miejscu pochodzenia składnika podstawowego
Piotr Szymański
nr katalogowy: 125969
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-6
DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO POWRÓCIŁY PO PANDEMICZNEJ PRZERWIE
Piotr Szymański
nr katalogowy: 138124
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-6
DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO POWRÓCIŁY PO PANDEMICZNEJ PRZERWIE
Piotr Szymański
nr katalogowy: 138124
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-11
Mikroflora środowiskowa mięsa
Piotr Szymański
Beata Łaszkiewicz
nr katalogowy: 117246
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-12
Problemy w identyfikacji mięsa oddzielonego mechanicznie
Piotr Szymański
Beata Łaszkiewicz
nr katalogowy: 111265
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-2
55 Międzynarodowy Kongres Nauki o Mięsie i Technologii Część II
Piotr Janiszewski
Piotr Szymański
nr katalogowy: 49794
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-1
55 Międzynarodowy Kongres Nauki o Mięsie i Technologii
Piotr Szymański
Piotr Janiszewski
nr katalogowy: 49215
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-9
Sześciobitowy monolityczny przesuwnik fazy na pasmo S
EDWARD SĘDEK
PIOTR SZYMAŃSKI
nr katalogowy: 37997
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-12
Skażenie WWA mięsa i wędlin nowe regulacje prawne
Piotr Szymański
Andrzej Borys
nr katalogowy: 73466
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-6
Nowe wymagania UE dotyczące zanieczyszczeń mięsa i wędlin WWA
Piotr Szymański
Andrzej Borys
nr katalogowy: 77431
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2015-8
Metody tworzenia sygnałów wzorcowych w zakresie mikrofalowym
Paweł Gontarek
Piotr Szymański
nr katalogowy: 93174
10.15199/13.2015.8.9
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-4
Nowe technologie elektroniczne w pracach europejskiej agencji kosmicznej
PIOTR SZYMAŃSKI
JAROSŁAW POPKOWSKI
ROBERT SZELENBAUM
nr katalogowy: 51398
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-12
54 Międzynarodowy Kongres Nauki o Mięsie i Technologii
Piotr Szymański
Andrzej Borys
Stanisław Tyszkiewicz
nr katalogowy: 40314
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2023-2
Pomiary jakości powietrza na kampusie Politechniki Wrocławskiej za pomocą sieci czujnikowej
Marek Badura
Izabela Sówka
Piotr Batog
Piotr Szymański
nr katalogowy: 141950
10.15199/17.2023.2.5
zanieczyszczenia powietrza
pył zawieszony
czujniki niskobudżetowe
air pollution
particulate matter
low-cost sensors
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2023-2
Pomiary jakości powietrza na kampusie Politechniki Wrocławskiej za pomocą sieci czujnikowej
Marek Badura
Izabela Sówka
Piotr Batog
Piotr Szymański
nr katalogowy: 141950
10.15199/17.2023.2.5
zanieczyszczenia powietrza
pył zawieszony
czujniki niskobudżetowe
air pollution
particulate matter
low-cost sensors
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-11
Wielobitowe mikrofalowe przesuwniki fazy
DANIEL GRYGLEWSKI
TADEUSZ MORAWSKI
JOLANTA ZBOROWSKA
EDWARD SĘDEK
PIOTR SZYMAŃSKI
nr katalogowy: 31088
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-12
Wędliny wysokogatunkowe tendencje zmian jakościowych
Piotr Szymański
Aneta Kern-Jędrychowska
Jakub Kern-Jędrychowski
Piotr Moch
nr katalogowy: 64642
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH