Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Unia w kalejdoskopie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 11869
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Unia w kalejdoskopie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 11869
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-8
V Ogólnopolskie Dni Wędliniarstwa - Rawicz 2008
nr katalogowy: 37293
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-12
Powrót do smaków dawnej Polski
nr katalogowy: 72885
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Kulinarna podróż w czasie
Agnieszka Chacińska
nr katalogowy: 83265
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Kuchnia meksykańska.Eksplozja smaku
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 87673
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Dziedzictwo kulinarne górali Czadeckich na terenie województwa lubuskiego
Dorota Garnek
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 139607
10.15199/65.2022.9.7
dziedzictwo kulinarne
ziemie odzyskane
województwo lubuskie
górale Czadeccy
Czadca
bukowina
culinary heritage
reclaimed territories
Lubuskie Voivodeship
Czadecki highlanders
Czadca
bukovina
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Dziedzictwo kulinarne górali Czadeckich na terenie województwa lubuskiego
Dorota Garnek
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 139607
10.15199/65.2022.9.7
dziedzictwo kulinarne
ziemie odzyskane
województwo lubuskie
górale Czadeccy
Czadca
bukowina
culinary heritage
reclaimed territories
Lubuskie Voivodeship
Czadecki highlanders
Czadca
bukovina
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Dziedzictwo kulinarne górali Czadeckich na terenie województwa lubuskiego
Dorota Garnek
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 139607
10.15199/65.2022.9.7
dziedzictwo kulinarne
ziemie odzyskane
województwo lubuskie
górale Czadeccy
Czadca
bukowina
culinary heritage
reclaimed territories
Lubuskie Voivodeship
Czadecki highlanders
Czadca
bukovina
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Dziedzictwo kulinarne górali Czadeckich na terenie województwa lubuskiego
Dorota Garnek
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 139607
10.15199/65.2022.9.7
dziedzictwo kulinarne
ziemie odzyskane
województwo lubuskie
górale Czadeccy
Czadca
bukowina
culinary heritage
reclaimed territories
Lubuskie Voivodeship
Czadecki highlanders
Czadca
bukovina
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-2
„Historia kuchni polskiej” na małym ekranie
nr katalogowy: 148434
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Nieoczekiwane smaki
nr katalogowy: 138819
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-12
Dziedzictwo kulinarne
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 48595
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-12
Perły 2009 rozdane!
Iwona Oleniuch
nr katalogowy: 48349
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Nieoczekiwane smaki
nr katalogowy: 138819
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-11
Mazurski przepis na sukces
nr katalogowy: 123645
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
Dziedzictwo kulinarne
nr katalogowy: 120194
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Dziedzictwo kulinarne
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 57391
AURA 2005-2
RECENZJE - LAS WSPÓLNE DZIEDZICTWO - POLSKI LEŚNIK POD NIEBEM ALBIONUI HONDURASU - KULTUROTWÓRCZA ROLA LASU - DRUGIE ŻYCIE DRZEWA
nr katalogowy: 8371
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-11
Rekordowa edycja!
nr katalogowy: 55345
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-9
Tektury celulozowe: żakardowe, matrycowe, walizkowe, słomowe – dziedzictwo kultury
Marzanna Marcinkowska
nr katalogowy: 128288
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Kuchnia warszawska - ocalić od zapomnienia
Joanna Wojtulewicz
nr katalogowy: 82363
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-5
Sekrety rybnych zup
Grzegorz Russak
nr katalogowy: 76503
GOSPODARKA WODNA 2009-7
Kanał Augustowski - światowe dziedzictwo kultury - Wschodnie Wrota Unii Europejskiej Augustów, 15 maja 2009 r.
Dariusz Bogacz
nr katalogowy: 45306
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-9
Tektury celulozowe: żakardowe, matrycowe, walizkowe, słomowe – dziedzictwo kultury
Marzanna Marcinkowska
nr katalogowy: 128288
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-10
Szanse produktów lokalnych w dystrybucji globalnej
Anna Zaborowska
Krzysztof Skierkowski
nr katalogowy: 63167
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-3
Wyjątkowy rok dla Krakowa
nr katalogowy: 125360
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Gdańskie forum
nr katalogowy: 4163
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-11
Sto przepisów na stulecie
nr katalogowy: 116975
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-1
Ratujmy dziedzictwo przemysłowe!
Jerzy Gładysz
nr katalogowy: 5186
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-11
Tegoroczna Polagra i Taropak napawają optymizmem
nr katalogowy: 56034
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Polskie Skarby Kulinarne
nr katalogowy: 142318
OPAKOWANIE 2011-12
Urodzinowa edycja Tennessee Whiskey
21
nr katalogowy: 65053
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
„Najlepsza Restauracja”
nr katalogowy: 128004
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Wyjazd kulinarioznawczy
JERZY PASIKOWSKI
nr katalogowy: 32367
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
„Najlepsza Restauracja”
nr katalogowy: 128004
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-7-8
Łotewski system kształtowania jakości życia i tożsamości kulinarnej
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
Baiba ŠAVRIN´A
nr katalogowy: 100040
10.15199/47.2016.7-8.7
GAZETA CUKROWNICZA 2004-4
Materialne dziedzictwo Acharda- problematyka historycznych zbiorów na przykładzie Muzeum Cukrownictwa w Berlinie
S. Gaube
nr katalogowy: 1438
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
Na kulinarnym szlaku tradycji
nr katalogowy: 121414
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Kulinarne świętowanie niepodległości
nr katalogowy: 140910
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Polskie Skarby Kulinarne
nr katalogowy: 142318
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-5-6
Dziedzictwo z elektronami w tle
Marek Bielski
nr katalogowy: 112670
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Konkursy
nr katalogowy: 96453
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-4
Dziedzictwo kulturowe w innym świetle
Łukasz Wilk
nr katalogowy: 137048
AURA 2022-10
Drwale idą w las
Marek Tomaka
nr katalogowy: 139895
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2007-7
Statuetki, odznaczenia i gratulacje dla prof. Zbigniewa Piaska
nr katalogowy: 27833
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Kulinarne świętowanie niepodległości
nr katalogowy: 140910
AURA 2008-1
Udostępniać, czy chronić - porównanie parków narodowych w USA i Polsce
GRZEGORZ SKRZYPEK
ELŻBIETA SKRZYPEK
nr katalogowy: 32820
GOSPODARKA WODNA 2007-3
Strategia rozwoju Wisły i jej dorzecza Program "Wisła - 2020"
Wanda Bielakowska
Artur R. Wójcik
nr katalogowy: 24786
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Gotuj z mistrzem
DG
nr katalogowy: 12135
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-10-11
Kłopot czy dziedzictwo narodowe?
Józef Trzionka
nr katalogowy: 51753
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-8
XIX Święto Papieru - niewy(czerpane) dziedzictwo dla każdego
Marta Nowicka
nr katalogowy: 121924
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Komentarz do artykułu Ad vocem „tektura matrycowa”
MARZANNA MARCINKOWSKA
nr katalogowy: 129814
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-2
Polagra Food, Polagra Tech oraz Pakfood 2017 - wydarzenia
Dariusz Piotrowski
nr katalogowy: 112309
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-10
Oferta od A do Z
nr katalogowy: 12099
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Cierpkie jagody
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 11884
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Noc restauracji
nr katalogowy: 78857
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Ryba z... dziczyzną
nr katalogowy: 18677
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Nowa ryba na warsztat
nr katalogowy: 4286
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-3
Festiwal Płytki Ceramicznej w Opocznie
nr katalogowy: 115898
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
Oskarowa Gala
MAŁGORZATA SZLENDAK
nr katalogowy: 18566
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Wszystko dla hoteli i restauracji
nr katalogowy: 12079
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Wiatr w żagle
Dominika Gasik
nr katalogowy: 12014
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Słodki dylemat
MARIUSZ KAPCZYŃSKI
nr katalogowy: 11995
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Unia w kalejdoskopie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4217
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Kucharz z powołania
nr katalogowy: 4087
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Germańskie tropy
TOMASZ ZIEJA
nr katalogowy: 11947
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Małe i pstrokate
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 11916
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 18622
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Mistrz organizacji
ANNA SOBAŃSKA
nr katalogowy: 4056
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
Droga do sukcesu
nr katalogowy: 22011
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Fusy, musy i... krewetki
Renata ZAWADZKA
nr katalogowy: 19148
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Unia w kalejdoskopie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4259
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Osobowość godna oskara
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4174
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-12
Kto jest gdzie
nr katalogowy: 12161
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
Lektury wysmakowane
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 18467
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Kulinarne śląskie tropy
TOMASZ ZIEJA
nr katalogowy: 4212
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 4176
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Szkoła otwarta na pomysły
MARIA JAGIEŁŁO
nr katalogowy: 11986
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-4
Festiwal kuchni światowej
nr katalogowy: 51058
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Z wizytą na śląsku - Kulinarne śląskie tropy
TOMASZ ZIEJA
nr katalogowy: 4213
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Turystyka kulinarna
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 143651
turystyka kulinarna
szlaki kulinarne
turystyczne produkty kulinarne
culinary tourism
culinary trails
tourism culinary products.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Turystyka kulinarna
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 143651
turystyka kulinarna
szlaki kulinarne
turystyczne produkty kulinarne
culinary tourism
culinary trails
tourism culinary products.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Na kilka godzin przed startem
ROMA GÓRNICKA
nr katalogowy: 4255
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Konkursy
nr katalogowy: 143105
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Smaki Mazur
nr katalogowy: 122297
AURA 2019-8
Krzemionki Opatowskie na liście światowego dziedzictwa UNESCO
Elżbieta Koniuszy
nr katalogowy: 121729
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Festiwal Kuchni Greckiej
nr katalogowy: 112125
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Warsztaty z Okrasą
nr katalogowy: 90566
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Regionalne smaki
nr katalogowy: 130434
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Regionalne smaki
nr katalogowy: 130434
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
XVI Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej
nr katalogowy: 143106
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Unia w kalejdoskopie. Miejsca, wydarzenia i zwyczaje kulinarne krajów Unii Europejskiej -w telegraficznym skrócie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4140
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Podpłomyki przebojem na Zamku Lubelskim
Zbigniew Miazga
nr katalogowy: 93326
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Ameryka od kuchni
nr katalogowy: 132096
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Trendy kulinarne na 2022 rok
nr katalogowy: 134953
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2012-4
PROSZĘ O GŁOS
nr katalogowy: 67193
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-2
Rekonstrukcja rzeczywista i wirtualna obiektów budowlanych w procesie ochrony dziedzictwa kulturowego
Wojciech Terlikowski
nr katalogowy: 82834
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Konferencje
nr katalogowy: 36852
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Złoto dla mistrzów Podczas poznańskich targów Gastro-Invest-Hotel zostały rozstrzygnięte konkursy kulinarne i cukiernicze Komisji Gastronomicznej PZH
WKK
nr katalogowy: 18676
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Smakosz warszawski
nr katalogowy: 32369
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Trendy temat
nr katalogowy: 35792
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Kawa z charakterem
nr katalogowy: 90559
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
„Najlepsza Restauracja 2021”
nr katalogowy: 131710
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Gwiazdki Michelin na wileńskim niebie
nr katalogowy: 140920
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-11-12
Kulinarne obchody Święta Niepodległości
nr katalogowy: 146344
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Sukcesy Polaków w Luksemburgu
nr katalogowy: 118034
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Luxemburg 2006
JERZY PASIKOWSKI
nr katalogowy: 24629
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-6
Zaprosili NAS
nr katalogowy: 60152
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-1
Kulinarne show dla zmysłów
nr katalogowy: 56984
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Ameryka od kuchni
nr katalogowy: 132096
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Restauracje
nr katalogowy: 137470
AURA 2010-2
Zielony szlak Pochód Lajkonika
MARIA WOJTACHA
nr katalogowy: 50103
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-7
Znakowanie żywności tradycyjnej i ekologicznej
Ewa Czarniecka-Skubina
Andrzej Janicki
nr katalogowy: 45696
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-7
Z dawnego bytu...
Marek Bielski
nr katalogowy: 43778
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Miłość do pieczenia i litewskie dziedzictwo
nr katalogowy: 141616
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-11
Kruchość mięsa
Tadeusz Kołczak
nr katalogowy: 31194
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Grecko-żeglarska majówka
nr katalogowy: 29147
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Soczyście zmrożone
nr katalogowy: 24633
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Biznesowe SOS dla Gastro
nr katalogowy: 142321
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Gwiazdki Michelin na wileńskim niebie
nr katalogowy: 140920
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Morskie pożegnanie lata
nr katalogowy: 31180
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Gramy w zielone
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 27094
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Misja: szkolenia
nr katalogowy: 23963
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Tam, gdzie pieprz rośnie
nr katalogowy: 23957
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Szlakiem żętycy i moskoli
nr katalogowy: 122296
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Drobiowe historie
nr katalogowy: 128550
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Drobiowe historie
nr katalogowy: 128550
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Aktualności
nr katalogowy: 139514
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Smaki Miast
nr katalogowy: 34397
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 33386
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Kalendarz imprez w 2008 r. organizowanych przez Kapitułę Klubu Szefów Kuchni
nr katalogowy: 33385
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
W gościnie u Wrochema
JERZY MAGNER
nr katalogowy: 29155
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Światowe trendy
Jerzy Pasikowski
nr katalogowy: 39714
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-9
Mięsne artykuły tradycyjne w województwie podkarpackim
Marek Zin
Paulina Duma
nr katalogowy: 38223
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Gotuj z ARDO
nr katalogowy: 36842
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-4
Ostre cięcie
nr katalogowy: 25254
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Winna fascynacja
D.G.
nr katalogowy: 23306
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-3
Nie tylko kuskus i tagines
Ewa Czarniecka-Skubina
Monika Kaczorowska
nr katalogowy: 50346
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-15-16
Muzealna kariera prądu
Marek Bielski
nr katalogowy: 85572
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-10
Młyn
nr katalogowy: 87058
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-23
Kulturowe dziedzictwo Europy
Ewa Mańkiewicz-Cudny
nr katalogowy: 48475
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2013-5
Historia i współczesność kartografii ziem czeskich i polskich oraz jej pozycja w Europie Środkowej
Wojciech Wilkowski
nr katalogowy: 76932
AURA 2021-1
Chrobry był pierwszy
Olgierd WIECZOREK
nr katalogowy: 130008
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-4
Dziedzictwo kulturowe w innym świetle
Łukasz Wilk
nr katalogowy: 137048
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2012-2
Jak skutecznie chronić dziedzictwo narodowe A co z historyczną papiernią w Jeziornie?
PAWEŁ WANDELT
nr katalogowy: 66061
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Apetyt na wątróbki
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 32364
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Kłącze do zadań specjalnych
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 39490
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-11
Dziczyzna i kuchnia myśliwska w gastronomii
Halina Makała
nr katalogowy: 39128
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Łódzcy szefowie kuchni
DOMINIKA MATUSZAK
nr katalogowy: 35145
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Zdrowy jak ryba
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
INGRID WACHOWICZ
nr katalogowy: 23956
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-9
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 86441
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 85457
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Regionalne smaki
nr katalogowy: 75787
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Wielkanoc u Kuroniów
nr katalogowy: 137476
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-9
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 109652
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Kulinarne święto w Pułtusku
nr katalogowy: 85466
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-5
Mocna strona Mazowsza
Jan Paweł Piotrowski
nr katalogowy: 67387
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Polski brąz, czyli kulinarne szaleństwa w Luksemburgu
Artur Łabuz
nr katalogowy: 56342
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Kulinarne zmagania pod Łysą Górą
nr katalogowy: 119012
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-1-2
Studio kulinarne Giancarlo Russo
nr katalogowy: 118555
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Kucharska reprezentacja
nr katalogowy: 89951
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Laboratorium Kulinarne w SGGW
nr katalogowy: 138823
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Ryby w roli głównej
nr katalogowy: 143653
GOSPODARKA WODNA 2009-12
Przegląd Wydawnictw - Der Neckar. Das Land und sein Fluss
Zdzisław Mikulski
nr katalogowy: 48561
OPAKOWANIE 2018-4
Termotransfer się opłaca
nr katalogowy: 113128
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
XII edycja Ogólnowarszawskiego Konkursu Umiejętności Kulinarnych dla Osób z Niepełnosprawnością Intelektualną
nr katalogowy: 115011
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-5
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 59486
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-10
Historia Warszawy od kuchni
nr katalogowy: 123632
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
Szefowie dla Szefów CHEF CULINARY CUP
nr katalogowy: 98403
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Aktualności
nr katalogowy: 139514
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Dobry start GASTROTARGÓW SMAKKi
nr katalogowy: 143100
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-9
Nie tylko na steki
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 109177
wołowina
części kulinarne
obróbka termiczna
potrawy
beef meat
culinary elements
heat treatment
dishes
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2016-7
Projekt Wyszehradzki dotyczący ochrony dziedzictwa kulturowego przed biodeterioracją
nr katalogowy: 99441
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Komentarz do artykułu Ad vocem „tektura matrycowa”
MARZANNA MARCINKOWSKA
nr katalogowy: 129814
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2024-1
Niematerialne kulturowe dziedzictwo łódzkich włókniarzy wciąż czeka na odkrycie i ochronę
Anna Lisiewicz
nr katalogowy: 147447
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Polska kuchnia regionalna (cz. I)
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 145008
kuchnia regionalna
regiony kulinarne
charakterystyka
regional Polish cuisine
culinary regions
characteristics
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-6
IV edycja Mazury HoReCa
nr katalogowy: 120654
OPAKOWANIE 2020-5
Tektura i korek: opakowanie jako rozwiązanie
nr katalogowy: 126471
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Restauracje
nr katalogowy: 137470
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-5
Risotto w roli głównej XII Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej "Arte Culinaria Italiana"
nr katalogowy: 105507
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Powrót jesiotra
nr katalogowy: 104991
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
W centrum gastronomicznego życia
nr katalogowy: 104986
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
Kulinarne potyczki w Wyszkowie
nr katalogowy: 84683
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 86990
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Trzy znaki smaku
nr katalogowy: 78122
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-12
Kulinarny fenomen stolicy
nr katalogowy: 124228
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Kraków przed wielką szansą
Paweł Czerenko
nr katalogowy: 119002
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Wielkanoc u Kuroniów
nr katalogowy: 137476
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Od redakcji
nr katalogowy: 138811
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Konkursy
nr katalogowy: 143105
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Kwintesencja luksusu
nr katalogowy: 74955
GOSPODARKA WODNA 2020-1
INFORMACJE NOWOŚCI
nr katalogowy: 124560
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Miłość do pieczenia i litewskie dziedzictwo
nr katalogowy: 141616
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
KULINARNY TALENT 2014 wyłoniony! - Młodzi i zdolni
nr katalogowy: 84677
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-7
X Małopolski Konkurs Kucharsko-Cukierniczy
Anna Korfel
nr katalogowy: 60711
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Podlaska kuchnia w rytmie bluesa
nr katalogowy: 51624
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Regionalnie - kulinarnie
nr katalogowy: 104430
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Nowe regiony na szlaku
nr katalogowy: 129542
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Trendy kulinarne na 2022 rok
nr katalogowy: 134953
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH