Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-5
Nowe zboże tritordeum - mieszaniec pszenicy i jęczmienia
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 116498
krzyżowanie
plon
alergenność
luteina
crossing
yield
allergenicity
lutein
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-2
Wzbogacanie mąki w witaminy i składniki mineralne - zalecenia WHO i niektóre programy krajowe
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 105080
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-2
Obligatoryjne zmniejszanie poziomu akrylamidu w żywnoś
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 111911
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-3
Jakość zbóż i przetworów zbożowych a potrzeby rynku
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 114131
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-4
Charakterystyka technologiczna surowców bezglutenowych
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 108633
chleb bezglutenowy
prolaminy
skrobie
mąki
pseudozboża
hydrokoloidy
gluten-free bread
prolamins
starches
flours
pseudocereals
hydrocolloids
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-8
Rośnie popyt na wyroby bezglutenowe
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 108429
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
Krajowy Konkurs Pieczywa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 49445
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Zaparzanie mąki
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 33736
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Słabe mąki
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 33735
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Zużycie drożdży w piekarni
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 29569
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Problemy surowcowe w branży zbożowo-młynarskiej i piekarskiej - XXVI Konferencja w Krynicy Morskiej
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 28962
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Ocena jakości mąki (część 5)
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 27050
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Kogo pytać? Kto pomoże?
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 40764
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
II Krajowy Konkurs Pieczywa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 40323
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Jakie są zasady produkcji chleba żytniego i z czego wynikają?
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 38739
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
Zmniejszenie ilości soli a jakość wypieku
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 37739
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Bułka tarta - parametry i warunki przechowywania
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 37329
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Technologia gwarantująca najwyższą jakość pieczywa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 36579
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Drobne pieczywo pszenne
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 35898
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Chleb graham - doskonały z długą fermentacją
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 34893
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Ocena jakości mąki - przegląd najczęściej stosowanych metod badania mąki (część 4)
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 25597
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Ocena jakości mąki - przegląd najczęściej stosowanych metod badania mąki (część 3)
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 23757
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-1
Ocena jakości mąki - przegląd najczęściej stosowanych metod badania mąki (część 2)
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 23323
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-11
Ocena jakości mąki - przegląd najczęściej stosowanych metod badania mąki (cz. 1)
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 22142
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-10
Książka, którą warto mieć
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 22121
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-10
Czy powinniśmy bać się substancji dodatkowych w żywności (cz.2)
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 22111
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Powstawanie ciasta pszennego i rola mieszenia w tym procesie
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 19157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Czy powinniśmy bać się substancji dodatkowych a żywności (cz.1)
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 18990
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Szlakiem smakowitego chleba
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 81737
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
VIII Ogólnopolski Konkurs Piekarsko-Cukierniczy
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 87967
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Czy zalecenie redukcji soli w żywności to biurokratyczny bezsens przychodzący z Brukseli?
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 45411
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
VI Ogólnopolski Konkurs Pieczywa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 73294
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Wady pieczywa wynikające z jakości mąki
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 64984
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
V Ogólnopolski Konkurs Pieczywa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 64977
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-5
Kultury starterowe do produkcji pieczywa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 67464
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Chleb na (w) "Celowniku"
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 66200
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
"Dobry Chleb" w Radomiu
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 63527
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Jak z nią postępować?
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 63513
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-10
Technologia odroczonego wypieku
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 62777
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Konferencja piekarska na targach BAKEPOL
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 80084
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-7
XXXIV Konferencja w Krynicy Morskiej
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 77284
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-7
Mleko i jego pochodne w produkcji pieczywa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 77282
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-8
XII Konferencja w Krynicy Morskie
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 12730
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Właściwości technologiczne i metody oceny żyta
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 12612
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-6
Skąd się biorą dziury w chlebie?
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 52408
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
Pszenica na chleb
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 51654
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Jakie przemiany zachodzą podczas fermentacji kwasowej ciasta żytniego?
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 58705
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Wzbogacanie mąki w witaminy i substancje mineralne na świecie i w Polsce
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 57889
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Wydajność pieczywa parametr specyficzny dla rodzaju pieczywa i jego producenta (piekarni)
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 56324
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
IV Krajowy Konkurs Pieczywa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 55875
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Uwaga na mąkę z porośniętego ziarna
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 55243
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Przechowywanie mąki
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 54814
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-1
Znakowanie żywności - rok po wejściu w życie nowych przepisów UE
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 95773
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-11-12
Informacja o wartości odżywczej już wkrótce musi znaleźć się na opakowaniach przetworów zbożowych
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 95169
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
O znakowaniu pieczywa wartością odżywczą - raz jeszcze
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 94480
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-5
Otręby z różnych zbóż - wartość technologiczna i żywieniowa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 101317
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Typy mąki w Polsce i na świecie
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 97835
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Znakowanie wyrobów piekarskich wyprodukowanych z użyciem kwasu askorbinowego wg GIS
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 97310
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-7
Wpływ kwasu piekarskiego na kształtowanie jakości ciasta i pieczywa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 92062
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-6
Jakość kwasu i kształtujące ją czynniki
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 91490
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Kwas piekarski w produkcji pieczywa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 90798
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Guma guar - właściwości prozdrowotne i polepszające jakość pieczywa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 93303
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Jakość skórki pieczywa - jak ją uzyskać i utrzymać?
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 92619
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Chleb Graham
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 88772
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-7
Modernizacja piekarni - podstawowe problemy i uwarunkowania
Włodzimierz Gubała
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 106811
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-2
Pomieszczenia sanitarne poza zespołem specjalnym
Włodzimierz Gubała
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 49806
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
Można budować bliżej działki sąsiada
Włodzimierz Gubała
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 49449
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Właściwości wypiekowe mąki żytniej i ich ocena na podstawie badania krzywych pęcznienia
Elżbieta Słowik
Małgorzata Mielcarz
nr katalogowy: 31678
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-8
Badania krzywych pęcznienia - mało znana metoda oceny jakości mąki żytniej
ELŻBIETA SŁOWIK
MAŁGORZATA MIELCARZ
nr katalogowy: 29211
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
Nowy piec - nowy komin - nowe kłopoty
Włodzimierz Gubała
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 40330
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
Mieszkanie przy piekarni
Włodzimierz Gubała
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 37738
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Gluten jako polepszacz technologiczny
Włodzimierz Gubała
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 44972
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-11
Małe windy towarowe - praktyczne, a rzadko w piekarniach stosowane
Włodzimierz Gubała
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 47773
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-10
Typowe dylematy - co wybrać na okładziny ścian?
Włodzimierz Gubała
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 47586
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-12
Wartość wypiekowa mąki żytniej
Magdalena Kot
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 72898
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Czy uzyskanie pozwolenia na budowę musi trwać tak długo?
Włodzimierz Gubała
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 62004
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Odroczony wypiek pieczywa Część II. Metoda odroczonego rozrostu
Magdalena Mart
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 76262
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
Cz. I. Pieczywo zapiekane
Magdalena Mart
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 75345
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Punkty sprzedaży detalicznej pieczywa
Włodzimierz Gubała
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 54817
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Smak - najważniejszy - Ocena jakości pieczywa metodą "za smak"
Elżbieta Słowik
Magdalena Mart
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 31681
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH