Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Restauracja Leonardo Verde z wegańskim certyfikatem
nr katalogowy: 115019
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Woda z butelki, czy z kranu?
nr katalogowy: 132271
OPAKOWANIE 2006-4
Nowe chusteczki kosmetyczne Lambi Box
nr katalogowy: 18017
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-12
CO NOWEGO w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 117624
OPAKOWANIE 2013-9
Przemysł kosmetyczny niechętnie wkracza na "zieloną drogę"
nr katalogowy: 79695
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Woda z butelki, czy z kranu?
nr katalogowy: 132271
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-9
Polskie firmy chemiczne w internecie.Część XXX
nr katalogowy: 70915
OPAKOWANIE 2018-1
PACKAGING INNOVATIONS: Bezpieczeństwo opakowań z tworzyw sztucznych przeznaczonych na produkty kosmetyczne
Katarzyna Samsonowska
nr katalogowy: 111856
10.15199/42.2018.1.3
OPAKOWANIE 2020-8
Zrównoważony wybór
nr katalogowy: 127781
OPAKOWANIE 2020-8
Zrównoważony wybór
nr katalogowy: 127781
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Łakocie nad Jaworzyną
TT
nr katalogowy: 4209
OPAKOWANIE 2005-12
Chusteczki kosmetyczne Mola w nowej odsłonie
nr katalogowy: 11359
OPAKOWANIE 2005-6
Czołowe firmy kosmetyczne ufają umiejętnościom technicznym firmy Portowa Tech
L.F.
nr katalogowy: 11200
OPAKOWANIE 2004-2
Harmonizacja unormowań w zakresie oznakowania opakowań jednostkowych wyrobów kosmetycznych zgodnie z wymaganiami Unii Europejskiej
Jadwiga Szymczak
Magdalena Ankiel-Homa
nr katalogowy: 3123
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Herbata poprawia urodę
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 29590
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-3
TRENDS CONCERNING PACKAGING INTENDED FOR COSMETICS
Aleksandra Bryk
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 139969
10.15199/180.2022.3.3
cosmetic packaging
properties
type
opakowania na kosmetyki
ich cechy
rodzaj
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-3
TRENDS CONCERNING PACKAGING INTENDED FOR COSMETICS
Aleksandra Bryk
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 139969
10.15199/180.2022.3.3
cosmetic packaging
properties
type
opakowania na kosmetyki
ich cechy
rodzaj
OPAKOWANIE 2014-5
Przemysł spożywczy i napojów: rozwój gwarantowany
nr katalogowy: 84320
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-1
Nowa rada, zmiany kosmetyczne
nr katalogowy: 23563
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-10
Międzynarodowe Targi Mody Fast Fashion W nowym miejscu
nr katalogowy: 101393
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2017-8
Wstępne wyniki zastosowania magnetytu w oczyszczaniu ścieków z przemysłu kosmetycznego
Justyna Maksymiec
Piotr Marcinowski
Jan Bogacki
Ewa Zapałowska
Klaudia Dzienio
nr katalogowy: 108796
10.15199/17.2017.8.4
ścieki kosmetyczne
magnetyt
procesy pogłębionego utleniania
oczyszczanie ścieków
cosmetics wastewater
magnetite
advanced oxidation processes
wastewater treatment
OPAKOWANIE 2010-12
Zwycięskie projekty tegorocznego konkursu STI Design Award 2010
nr katalogowy: 56156
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-2
Jakość wyrobów higienicznych
MARIA ŻUBRZAK
nr katalogowy: 118737
AURA 2012-2
Regionalne atrakcje kosmetyczne
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 65647
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-12
Produkty kosmetyczne z wykorzystaniem nanotechnologii w ujęciu prawa Unii Europejskiej
Marcin Jurewicz
nr katalogowy: 88674
10.12916/przemchem.2014.2138
OPAKOWANIE 2024-7
Dekorglass Działdowo S.A. Innowacje w Branży Szkła i dekoracji
nr katalogowy: 149706
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2024-4
Badania nad opracowaniem innowacyjnej maseczki kosmetycznej w formie musu
Tomasz Wasilewski
Małgorzata Zięba
Emilia Klimaszewska
Anna Małysa
Anita Bocho-Janiszewska
Dominik Czerwonka
nr katalogowy: 148281
10.15199/62.2024.4.4
maseczki kosmetyczne
mus
formy kosmetyczne
innowacyjny kosmetyk
cosmetic masks
mousse
cosmetic forms
innovative cosmetic
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2024-4
Badania nad opracowaniem innowacyjnej maseczki kosmetycznej w formie musu
Tomasz Wasilewski
Małgorzata Zięba
Emilia Klimaszewska
Anna Małysa
Anita Bocho-Janiszewska
Dominik Czerwonka
nr katalogowy: 148281
10.15199/62.2024.4.4
maseczki kosmetyczne
mus
formy kosmetyczne
innowacyjny kosmetyk
cosmetic masks
mousse
cosmetic forms
innovative cosmetic
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-7
Metody oceny aktywności przeciwrodnikowej stosowane w przemyśle chemicznym
Anna Ratz-Łyko
Jacek Arct
nr katalogowy: 69469
OPAKOWANIE 2016-11
KBA-Metronic- kody jak marzenie
nr katalogowy: 102177
AURA 2010-12
Winoterapia - kosmetyczne bachanalia
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 56431
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-1
Siarka w produkcji rolnej. Aspekt technologiczny, środowiskowy i rynkowy
Arkadiusz Piwowar
nr katalogowy: 118329
10.15199/62.2019.1.13
AURA 2010-4
Amazonia w kosmetyce
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 51029
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-10
Wszystko, co musisz wiedzieć o sterylizatorach powietrza i jego przemysłowych oczyszczaczach
nr katalogowy: 128681
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-10
SYSTEM FAILURE, czyli geodezyjny Matrix
Przemysław Zalewski
nr katalogowy: 139881
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-22
Szkoły negatywnej selekcji?
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 64472
OPAKOWANIE 2019-8
Logistyka farbowa: optymalizacja druku opakowań
Maarten Hummelen
nr katalogowy: 122034
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-5
Zastosowanie miedziowych kompleksów chlorofilu jako barwników naturalnych
Elżbieta Vogt
Otmar Vogt
Ewelina Poręba
Anna Malaca
nr katalogowy: 120220
10.15199/62.2019.5.6
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-8
Opracowanie metody suszenia roztworów polisacharydowych dla produktów do pielęgnacji skóry, błon śluzowych i paznokci
Magdalena Piórkowska
Monika Jabłońska
Aleksandra Kęsicka
Joanna Kasperska
Adam Gołąbek
nr katalogowy: 144586
polisacharydy
produkty kosmetyczne
pullulan
guma ksantanowa
guma guar
polysaccharides
cosmetic products
pullulan
xanthan gum
guar gum
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-10
Wszystko, co musisz wiedzieć o sterylizatorach powietrza i jego przemysłowych oczyszczaczach
nr katalogowy: 128681
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-3
Model oceny jakości papierów higienicznych
KRZYSZTOF GŁOWACKI
MARTA ONOPA
nr katalogowy: 112970
10.15199/54.2018.3.1
papier higieniczny
rozciąganie na sucho i na mokro
wodotrwałość
chłonność
szorstkość powierzchni
tissue paper
dry and wet stretching
wet-strength
absorbency
surface roughness
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-2
Dobór mas włóknistych do wyrobu bibułek higienicznych
P. Wandelt
nr katalogowy: 74987
OPAKOWANIE 2011-2
Aktualne trendy we wzornictwie opakowań jednostkowych produktów kosmetycznych
MAGDALENA ANKIEL-HOMA
NATALIA CZAJA-JAGIELSKA
nr katalogowy: 57707
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2016-1
Charakterystyka ścieków kosmetycznych
Jan Bogacki
Piotr Marcinowski
Piotr Wiliński
Jeremi Naumczyk
nr katalogowy: 96361
10.15199/17.2016.1.5
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-9
Opracowanie metody suszenia roztworów polisacharydowych przeznaczonych do produktów do pielęgnacji skóry, błon śluzowych i paznokci – przygotowanie do wdrożenia na rynek
Magdalena Piórkowska
Monika Jabłońska
Aleksandra Kęsicka
Joanna Kasperska
Jolanta Łązar
Adam Gołąbek
nr katalogowy: 145058
polisacharydy
produkty kosmetyczne
błony śluzowe
paznokcie
polysaccharides
cosmetic products
mucous membranes
nails
CHEMIK 2024-2
Peptydy w nośnikach lipidowych i ich zastosowanie w produktach kosmetycznych
Małgorzata Pawłowska
Marta Marzec
Izabela Nowak
nr katalogowy: 150048
10.15199/4.2024.2.3
peptydy
stałe nanocząstki lipidowe
homogenizacja wysokoci śnieniowa
homogenizacja z wykorzystaniem homogenizatora wysokoobrotowego
produkty kosmetyczne
peptides
solid lipid nanoparticles
high-pressure homogenization
homo genization using a high-speed homogenizer
cosmetic products
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1988-9
Pochodne lecytyny rzepakowej otrzymane z ubocznych produktów rafinacji oleju
ALEKSANDRA MINORSKA
ALEKSANDRA SZCZUCIŃSKA
nr katalogowy: 107722
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-5
Wpływ czynników środowiskowych, dietetycznych oraz indywidualnych na zawartość wapnia i magnezu we włosach ludzkich
Agnieszka Zielińska
Katarzyna Chojnacka
Izabela Michalak
nr katalogowy: 59933
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-10
Ocena bezpieczeństwa kosmetyków
Agnieszka Kulawik-Pióro
nr katalogowy: 101506
10.15199/62.2016.10.13
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-9
Probiotyczne surowce jako składniki aktywne formulacji kosmetycznych
Anna Łętocha
Małgorzata Miastkowska
Elżbieta Sikora
nr katalogowy: 139555
10.15199/62.2022.9.11
probiotyk
formulacje kosmetyczne
filtrat ekstraktu Lactobacillus
filtrat lizatu fermentacji Lactobacillus
ekstrakt filtratu fermentacji Bacillus
analiza stanu skóry
probiotics
cosmetic formulation
Lactobacillus extract filtrate
Lactobacillus ferment lysate filtrate
Bacillus ferment filtrate extract
skin condition analysis
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-9
Probiotyczne surowce jako składniki aktywne formulacji kosmetycznych
Anna Łętocha
Małgorzata Miastkowska
Elżbieta Sikora
nr katalogowy: 139555
10.15199/62.2022.9.11
probiotyk
formulacje kosmetyczne
filtrat ekstraktu Lactobacillus
filtrat lizatu fermentacji Lactobacillus
ekstrakt filtratu fermentacji Bacillus
analiza stanu skóry
probiotics
cosmetic formulation
Lactobacillus extract filtrate
Lactobacillus ferment lysate filtrate
Bacillus ferment filtrate extract
skin condition analysis
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-9
Probiotyczne surowce jako składniki aktywne formulacji kosmetycznych
Anna Łętocha
Małgorzata Miastkowska
Elżbieta Sikora
nr katalogowy: 139555
10.15199/62.2022.9.11
probiotyk
formulacje kosmetyczne
filtrat ekstraktu Lactobacillus
filtrat lizatu fermentacji Lactobacillus
ekstrakt filtratu fermentacji Bacillus
analiza stanu skóry
probiotics
cosmetic formulation
Lactobacillus extract filtrate
Lactobacillus ferment lysate filtrate
Bacillus ferment filtrate extract
skin condition analysis
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-12
Owcze produkty spożywcze.Aspekty towaroznawcze
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 14961
CHEMIK 2024-2
Rola i znaczenie naturalnej bariery ochronnej skóry w przywracaniu komfortu skórnego
Magdalena DZIENISIK
Izabela NOWAK
nr katalogowy: 150049
10.15199/4.2024.2.4
skóra wrażliwa
bariera naskórkowa
warstwa rogowa
mikrobiom
dobrostan
sensitive skin
epidermal barrier
stratum corneum
microbiome
well-being
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-11-12
Przeżywalność bakterii Staphylococcus aureus na tkaninach użytkowych
KATARZYNA JEKIEL
JADWIGA SZOSTAK-KOT
JUSTYNA SYGUŁA-CHOLEWIŃSKA
nr katalogowy: 64842
SZKŁO I CERAMIKA 2011-6
Ocena cyklu życia przemysłu szklarskiego w Polsce
Anna Henclik
Joanna Kulczycka
nr katalogowy: 64346
AURA 2012-4
Wiosna za oknem i w nas...
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 67510
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-2
Badanie możliwości odpopielania papierów higienicznych na drodze frakcjonowanego odkr ylania wybranych mas makulaturowych
HONORATA GRUSZKA
PAWEŁ WANDELT
nr katalogowy: 74998
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-10
SYSTEM FAILURE, czyli geodezyjny Matrix
Przemysław Zalewski
nr katalogowy: 139881
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-6
Budowanie silnej pozycji marki na rynku poprzez właściwe wyznaczanie trwałości produktów Przegląd badań stosowanych do oceny trwałości Cz. III. Znaczenie badań sensorycznych w badaniach trwałości żywności
Wojciech Piasecki
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 92017
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Nowy trend - produkty o niskim GI
nr katalogowy: 23754
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-4
Krajalnica Weber 904 - najwyższa wydajność i wielofunkcyjność w plastrowaniu mięsa
nr katalogowy: 67061
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Biozasady
nr katalogowy: 115027
OPAKOWANIE 2018-10
Dla drukarń i producentów opakowań
nr katalogowy: 116778
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-1
Produkty mleczne jako żywność funkcjonalna
nr katalogowy: 118243
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Nowości/Promocje
nr katalogowy: 130232
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Nowości/Promocje
nr katalogowy: 130232
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-11
Produkty uboczne na paszę - obowiązki piekarza i cukiernika
nr katalogowy: 116920
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-5
Produkty zbożowe źródłem witamin z grupy B w diecie
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 67396
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-7
Wpływ ozonowania na zawartość olejku eterycznego i aktywność biologiczną surowca Mentha × piperita L.
Agnieszka Najda
Kamila Klimek
Sebastian Balant
Grzegorz Maj
Wiesław Piekarski
Paweł Krzaczek
nr katalogowy: 114922
10.15199/62.2018.7.4
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-8
Produkty miesiąca
nr katalogowy: 93164
AURA 2013-12
Czy pocenie jest potrzebne
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 80809
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-2
Use of post-production waste in manufacturing rigid polyurethane foams Zastosowanie odpadów poprodukcyjnych do wytwarzania sztywnych pianek poliuretanowych
Maria Kurańska
Milena Zieleniewska
Monika Auguścik
Joanna Radwańska
Joanna Ryszkowska
Leonard Szczepkowski
Aleksander Prociak
nr katalogowy: 96630
10.15199/62.2016.2.13
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-6
Use of the hydrophobic blackberry extract obtained by extraction with supercritical carbon dioxide for the preparation of cosmetic masks Zastosowanie hydrofobowego ekstraktu z nasion jeżyny otrzymywanego przez ekstrakcję nadkrytycznym ditlenkiem węgla do wytwarzania maseczek kosmetycznych
Emilia Klimaszewska
Anna Małysa
Małgorzata Zięba
Edward Rój
Tomasz Wasilewski
nr katalogowy: 98956
10.15199/62.2016.6.13
CHŁODNICTWO 2020-5
Wszystko, co musisz wiedzieć o sterylizatorach powietrza i jego przemysłowych oczyszczaczach
nr katalogowy: 128693
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Słonecznikowe rarytasy
nr katalogowy: 4165
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
XX Konkurs Produkty najwyższej jakości
nr katalogowy: 1548
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-1
Konkurs Produkty najwyższej jakości
m.w
nr katalogowy: 9493
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-3
Kraft deklaruje ealkę z otyłością
nr katalogowy: 7052
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-1
Konkurs Produkty najwyższej jakości
m.w
nr katalogowy: 9493
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-2
Krupnioki śląskie i inne produkty posiadające Chronione Oznaczenie Geograficzne
Marlena Piekut
nr katalogowy: 104156
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
Masło czy margaryna
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 19012
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-10
Profesjonalny serwis wirówek i dekanterów gwarancją efektywnej i bezpiecznej eksploatacji
nr katalogowy: 55051
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Nowości/Promocje
nr katalogowy: 130232
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Czy sprawdzamy, skąd pochodzi żywność?
nr katalogowy: 136719
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Polskie hity eksportowe
nr katalogowy: 100577
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-5
Nowoczesne produkty hydroizolacyjne firmy WEBAC
nr katalogowy: 120268
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-11-12
Lansowanie diety bezglutenowej naukowo nieuzasadnione
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 95180
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-6
Nowe produkty w ofercie Onduline
nr katalogowy: 17462
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-3
Profesjonalny serwis wirówek i dekanterów gwarancją efektywnej i bezpiecznej eksploatacji
nr katalogowy: 18927
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Na biało
Hanna Stolińs
nr katalogowy: 78856
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-7-8
Polskie produkty lokalne naszą narodową szansą
M. J. Przegalińska
J. Bortkun
nr katalogowy: 6848
GAZETA CUKROWNICZA 2006-11
Niektóre uwarunkowania w zagospodarowaniu wybranych produktów przemysłu cukrowniczego
S. Wawro
R. Gruska
nr katalogowy: 21548
CHŁODNICTWO 2006-1-2
Mięso i produkty mięsne w świetle aktualnych przepisów prawa żywnościowego
Krzysztof Ćwiertniewski
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 16139
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-5
Produkty rolnictwa ekologicznego na targach BioFach 2005 w Norymberdze
L Piecyk
nr katalogowy: 14592
OPAKOWANIE 2005-3
Nowe produkty z etykietami samoprzylepnymi brazylijskiej firmy Prodesmag
L. F.
nr katalogowy: 11117
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-9
Innowacyjne technologie kriogeniczne
nr katalogowy: 54151
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Czy sprawdzamy, skąd pochodzi żywność?
nr katalogowy: 136719
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-1
Sposoby zwiększania wartości odżywczej białka produktów zbożowych Cz. I. Wzbogacanie w produkty będące źródłem aminokwasów
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 64965
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
X edycja Konkursu im. Stanisława Staszica na najlepsze produkty innowacyjne „Laur Innowacyjności 2020”
nr katalogowy: 128442
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
X edycja Konkursu im. Stanisława Staszica na najlepsze produkty innowacyjne „Laur Innowacyjności 2020”
nr katalogowy: 128442
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-1
Konkurs
nr katalogowy: 49217
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-3
Produkty pełnoziarniste.Częśc 1.Produkty zbożowe i substancje odżywcze.
LESZEK MOŚCICKI
AGNIESZKA WÓJTOWICZ
nr katalogowy: 41871
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-9
Nowe produkty firmy Tanatex Chemicals
nr katalogowy: 46991
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-12
Sposoby zabezpieczania opakowań
SVITLANA KHADZHYNOVA
KATERYNA ZOLOTUKHINA
nr katalogowy: 124021
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-4
Zabezpieczanie przed korozją zbiorników magazynowych na ropę naftową i produkty jej przerobu w świetle wymagań ochrony środowiska
A. Baraniak
nr katalogowy: 10850
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-7
Produkty poligraficzne utrwalane promieniami UV bezpieczne dla użytkowników
nr katalogowy: 127298
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-7
Produkty poligraficzne utrwalane promieniami UV bezpieczne dla użytkowników
nr katalogowy: 127298
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-1
Energooszczędne produkty VELUX
nr katalogowy: 32513
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
Ciekawe produkty nagrodzone Złotymi Medalami Taropaku
nr katalogowy: 40045
CHŁODNICTWO 2008-4
Wentylatorowe chłodnice powietrza
nr katalogowy: 34639
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-3
Lamix - inwestycji ciąg dalszy - wypowiedź prezesa Mirosława Laszko
nr katalogowy: 50831
CHŁODNICTWO 2009-5
Aereco Wentylacja prezentuje produkty wentylacyjne ALDES
nr katalogowy: 44583
OPAKOWANIE 2012-4
Amcor Flexibles podwójnie nagrodzony w konkursie Alufoil
nr katalogowy: 67117
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-7
Polacy nie ufają alternatywnym źródłom białka
nr katalogowy: 149404
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Polacy nie ufają alternatywnym źródłom białka
nr katalogowy: 150004
OPAKOWANIE 2008-9
Jak należy zapakować produkty spożywcze
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 37927
OPAKOWANIE 2007-3
Opakowania produktów naturalnych
Leszek Piecyk
nr katalogowy: 24809
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-11
Przepisy bhp w praktyce laboratoryjnej {2}
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 63745
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-5
Bawełna w USA
nr katalogowy: 120422
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Tradycja na liście
nr katalogowy: 114695
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Jak skutecznie szukać miejsca dla nowych produktów?
HENRYK MRUK
nr katalogowy: 33020
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Racjonalizacja organizacji w przedsiębiorstwie Kroeswang
nr katalogowy: 30673
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-10
Festyn promujący rolnictwo ekologiczne i jego produkty
nr katalogowy: 30663
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Produkty tradycyjne i regionalne - kampania zakończona
Marta Stus
nr katalogowy: 30221
OPAKOWANIE 2007-9
Polskie produkty ogrodnicze zasługują na dobre pakowanie
Tadeusz Cąderek
nr katalogowy: 29740
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-8
Godło Teraz Polska dla asfaltów MODBIT z LOTOSU
nr katalogowy: 37563
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-3
Produkty innowacyjne i nietradycyjne makarony
nr katalogowy: 24529
OPAKOWANIE 2013-12
Produkty z serii Fit od UPM Raflatac
nr katalogowy: 81162
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2014-6
Nowe produkty WEBAC w izolacjach przeciwwodnych w budownictwie
nr katalogowy: 84504
OPAKOWANIE 2016-6
Kotkamills- produkty z tektury wielowarstwowej
nr katalogowy: 99081
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-3
Produkty innowacyjne i nietradycyjne makarony
nr katalogowy: 24529
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Testowanie zmiennych parametrów produktów mleczarskich
nr katalogowy: 44557
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-10
Właściwości fizyczne i zmiany jakości mąki pszennej
ROMAN JURGA
nr katalogowy: 47108
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Zielona baza
Hanna Stolińska
nr katalogowy: 75776
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2015-2
Materiały - Urządzenia - Technologie
nr katalogowy: 89668
AUTO MOTO SERWIS 2024-2
Dobre i złe retrofity. Jak je rozróżnić?
nr katalogowy: 148085
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-4
CO NOWEGO w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 113424
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-10
Makarony błyskawiczne - skład surowcowy a wartość odżywcza
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 86966
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-3
Zwalczanie szkodników w metalowych silosach i wokół nich
Stanisław Ignatowicz
nr katalogowy: 58130
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-3
Produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego a gospodarka odpadami
Kamil Stolarski
Konrad Majewski
nr katalogowy: 97361
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-6
Mięsne produkty panierowane jako przykład żywności wygodnej
Oskar Nowak
Monika Modzelewska-Kapituła
nr katalogowy: 149204
żywność wygodna
mięsne produkty panierowane
innowacje
zdrowie
convenient meat products
breaded meat
battered meat
innovations
health
ELEKTROINSTALATOR 2022-9
PRODUKTY
nr katalogowy: 139245
OPAKOWANIE 2018-5
Ulma: najnowsze produkty do pakowania próżniowego
nr katalogowy: 113719
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-11
Tłuszcze AarhusKarlshamn w świetle współczesnych zaleceń żywieniowych
nr katalogowy: 31390
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-11
Tradycyjne i regionalne technologie oraz produkty w żywieniu człowieka
Agnieszka Latoch
nr katalogowy: 39134
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-2
System jakości w laboratorium
Dariusz Nowak
nr katalogowy: 24119
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Z polskich winnic
nr katalogowy: 82382
OPAKOWANIE 2012-11
ISO 12931 walczy z fałszerzami opakowań
nr katalogowy: 72391
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Karpatkowa jesień z Martin Braun
nr katalogowy: 63543
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-3
PRODUKTY MIESIĄCA
nr katalogowy: 119303
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Ulubione produkty zbożowe Polaków? Na naszych stołach królują pieczywo, makaron i... wyroby cukiernicze
nr katalogowy: 137844
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Ulubione produkty zbożowe Polaków? Na naszych stołach królują pieczywo, makaron i... wyroby cukiernicze
nr katalogowy: 137844
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-6
Ekologiczne i bezpieczne instalacje chłodnicze firmy PPH COOL
nr katalogowy: 143958
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-2
Metody oceny jakości tłuszczów stosowanych do smażenia
Anna Wątroba
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 50153
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Dobre, bo suszone
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 85460
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-21-22
Teraz Polska to jakość
nr katalogowy: 80483
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Dieta przeciwzapalna
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 146305
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-4
Właściwości zdrowotne pełnoziarnistych produktów zbożowych
Aleksandra Wedziuk-Reszka
Beata Bondyra-Wiśniewska
nr katalogowy: 149824
10.15199/61.2024.4.3
produkty zbożowe
produkty pełnoziarniste
błonnik pokarmowy
składniki bioaktywne
dietoprofilaktyka
dietoterapia
grain products
whole grains
dietary fiber
bioactive compounds
dietary prevention
dietotherapy
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-9
Koła Gospodyń Wiejskich wyruszyły w teren, aby promować lokalne i tradycyjne produkty
nr katalogowy: 116117
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1997-5
Współczesne techniki analizy chemicznej i oznaczeń fizykochemicznych
JADWIGA GUBERSKA
HANNA OTWINOWSKA
PAWEŁ KIKOLSKI
MARCELA PALCZEWSKA-TULINSKA
BEATA B. KŁOPOTEK
BOŻENA KOSMACIŃSKA
nr katalogowy: 43281
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1994-6
Nowe produkty Petrochemii Płock SA w aspekcie jakości i ochrony środowiska
MIROSŁAWA CUKRAS
IRENEUSZ BEDYK
MACIEJ GARDZIŃSKI
WIESŁAW ŻYLIK
nr katalogowy: 43136
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Ciastko w kawiarni droższe niż na wynos?
nr katalogowy: 32334
CHŁODNICTWO 2008-11
Konferencja "Tradycyjne i regionalne technologie i produkty w żywieniu człowieka"
Elżbieta Solska
nr katalogowy: 39383
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-10
Popyt na produkty mleczarskie
KRYSTYNA ŚWIETLIK
nr katalogowy: 38790
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Światowy rynek słodzików a napoje "Better for You"
Michał Linowski
nr katalogowy: 37622
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-6
Produkty procesu utleniania kwasów fulwowych chloranem(I) sodu i dioksydanem
ANNA M. ANIELAK
MILENA GRZEGORCZUK
RAFAŁ SCHMIDT
nr katalogowy: 35981
MATERIAŁY BUDOWLANE 2021-11
Produkty firmy Schöck w nowoczesnej prefabrykacji
nr katalogowy: 134575
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Czekolada – trendy, które warto śledzić
nr katalogowy: 139675
DOZÓR TECHNICZNY 2023-6
Nowe produkty zamykane zwiększające bezpieczeństwo
norelem
nr katalogowy: 146463
CHŁODNICTWO 2010-5
Chłodnice powietrza do przechowywania warzyw i owoców
HELPMAN
nr katalogowy: 51922
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-12
Wieści konopne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 123893
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-12
Produkty premium w delikatesach Alma i Bomi
Renata Grochowska
Tomasz Kowal
nr katalogowy: 64637
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-2
Jeden wzór, trzy parasole
nr katalogowy: 73925
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-9
Obrót opakowaniami wielokrotnego użytku w nowej ustawie
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 79264
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-10
Sezonowość w karcie
Paweł Czerenko
nr katalogowy: 123627
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Konkursy
nr katalogowy: 96453
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-5
Nowe produkty firmy BFT
Krystyna Wiśniewska
nr katalogowy: 105688
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-4
Produkty mięsne w atmosferze ochronnej
nr katalogowy: 83608
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-1
Co decyduje o jakości styropianu?
nr katalogowy: 74068
CHŁODNICTWO 2011-1-2
Panasonic wprowadza nowe produkty w obszarze klimatyzacji
nr katalogowy: 57672
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-11
Technika i technologia produkcji ryżu oraz zbożowych kasz i płatków błyskawicznych
nr katalogowy: 55364
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Linie piekarskie Kaak – przemysłowa ilość, rzemieślnicza jakość
nr katalogowy: 133280
MATERIAŁY BUDOWLANE 2024-8
Okna serii Excellent Style NEO Grupy PETECKI
nr katalogowy: 150141
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2018-6
WYDARZENIA
nr katalogowy: 114239
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-10
Wybrane aspekty zachowań studentów ekonomii na rynku produktów zbożowych
MARLENA PIEKUT
nr katalogowy: 30242
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Regionalne produkty w przepisach młodych kucharzy.Gotuj lokalnie i z fantazją
nr katalogowy: 87677
OPAKOWANIE 2012-1
Profile Select: wykrywacz metali o zmiennej częstotliwości
nr katalogowy: 65316
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-8
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 61704
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2010-6
RÓŻNE
nr katalogowy: 52556
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-6
Odnawialność i recykling opakowań do żywności to priorytety TETRA PAK
nr katalogowy: 99247
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
„Wino na medal”
nr katalogowy: 127641
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-3
Wydarzenia
nr katalogowy: 130746
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-8
Drukowanie neutralne dla klimatu Jak to robią Niemcy
Elżbieta Włodarczyk
nr katalogowy: 115650
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-IP
Napoje na bazie piwa - innowacyjna kategoria wzrostu na rynku piwa
nr katalogowy: 57195
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-5
Globalne badania ujawniają aktualne trendy żywieniowe
nr katalogowy: 98604
ELEKTROINSTALATOR 2021-5
PRODUKTY MARKI LEDVANCE DO WALKI Z BAKTERIAMI I WIRUSAMI
nr katalogowy: 131835
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-2
Produkty zbożowe potencjalnym źródłem lizynoalaniny?
Dorota Czerwińska
Jolanta Cieślak
nr katalogowy: 82296
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Polskie superfoods
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 118416
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-7-8
Podstawa żywienia
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 99748
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH